reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Witajcie Kochane :)
Jednak ten wazny dla nas dzien nastal dzisiaj.
o godzinie 10.57 czasu irlandzkiego z waga 900 i 1500g na świat przyszly Nasze dwa maluszki :)
Chlopaczki sa bardzo dzielni ,od poczatku oddychaja sami,z czego jestem bardzo szczesliwa.
aktualnie dochodze do Siebie po cesarce,wiec postaram odezwac sie troszke pozniej;)
Calujemy Was Mocno i dziekuje za kciuki :)

SAM_2289.jpgSAM_2292.jpg

reklama
asiia gratuluje cudownych kruszynek zycze im duzo duzo sił i zdrowka
jak zobaczylam te zdjecia to sie poplakalam
trzymaj sie kochana i informuj jak tylko bedziesz mogla co u was
'buziaki

Anuśka zaraz zrobię fotki co kupiłam.

Asiu własnie wczoraj o Tobie pisałam,ze coś długo milczysz.Gratuluję małych smerfików i zyczę zdróweczka:-)

Anuśka to moje dzisiejsze zdobycze w ciuchaczu.Stan idealny,czego na fotkach może nie być widać.:-)

DSC_0708.jpgDSC_0709.jpgDSC_0710.jpg ta sukieneczka jest ładniejsza,ale nie chciało mi sie ustawiać aparatu,żeby lepiej odzwierciedlić.

reklama
Dzięki mati.:-) Lubię chodzić po takich ciuchaczach i szperać te małe ubranka,ale dziś za długo nie szperałam bo brzuch mnie zaczął boleć.Zarejestrowałam sie na stronie Baby Ono jak się maluchu urodzą to może dadzą jakieś produkty do testów.Wcale się nie pogniewam :-)

Do góry