reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

lily gdyby nie rogal to ja bym nie wyleżała na końcówce: wymęczyłam go dość mocno :-) - w nocy mi przeszkadzał ale w dzień rewelacyjnie się sprawdzał...teraz w sumie leży, czasami maluchy na nim kładę ale do karmienia to mi się nie przydaje, ponieważ każde z dzieci je w różnym rytmie i bym się więcej tak nagimnastykowała niż tak jak wezmę każde po kolei :-)

reklama
Niby babka która mi to sprzedawała określiła stan na bardzo bobry. twierdziła że miała go dopiero od 9 miesiąca i nie używała zbyt często. Hmm.. zobaczymy jak sie sprawdzi podczas snu.
zmykam brać kąpiel i lecę do lekarza na 12. Trzymajcie kciuki :-)
Spokojnego dnia Wam życzę.

I Ja bym wyszla ale naprawde mam problem ze strojem w taka pogode.buty na mnie za male ,w kurtke cieplejsza tez sie nie mieszcze a w plaszczyku troche zimno.jak bylo cieplo to bez problemu.ciekawa jestem jak w swieta wystapie,bo tez ma byc zimno-ech...
LILLY-zalicytowalam poduche uzywana-motherhood.dalam max 40 zl ,bo byla uszkodzona.zobaczymy

Hejo:-D

trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty!
Też miałam okropną noc:eek:nie moglam się wygodnie ułozyć,boczki mnie bolą:baffled:dzieciaczki za to były grzeczne aż mnie to zaniepokoiło,ale od jakiegoś czasu znów szaleją:-D Powiem Wam,ze chyba jest jakieś niekorzystne ciśnienie bo strasznie mi słabo,przed chwilą jak dłużej postałam to zrobiło mi się gorąco,słabo i serducho mi kołatało jak szalone:baffled:

czesc dziewczyny widze,,ze wiele z nas ma problemy ze snem:) co do tych poduszek ja tez mam ale akurat nie tej firmy(nim o niej pomyslalam mam mi kupila w tesco w sklepie o nazwie dyzio-poducha jest firmy FIKI MIKI?) i wydaje mi sie ze spelnia swoja role ale tylko w dzien w nocy i tak ja wyrzucam;) i tez juz taka jest wymeczona choc niby duzo jej nie uzywalam moze kiepska jakosc...

a ja w nocy tak sie wkurzalam,ze zle sie czuje ze na pocieszenie kupilam sobie dwie dlugie spodnice na lato;D stwierdzilam ze niewiadomo jak bede wygladac po porodzie a do takiej spodnicy tylko tshircik gladki,japonki i ladnie sie wyglada:)

laski mowie wam jakie kopniaki moje chlopaki mi zasadzaja...maz jest przerazony:D

anuska pogoda dzisiaj faktycznie kiepska...
Kolejny tydzien nam leci dziewczyny byle do przodu:)

agata tyle juz wytrzymalas to jeszcze troche dasz rade
pomysl sobie ze juz za 2 tyg mozesz isc rodzic jesli wszystko bedzie ok
kochana ja to juz teraz mam niezle kopniaki a co dopiero pozniej

reklama
Z tymi kopniakami to ciekawie...wczoraj melka zasadziła mi takiego mega kopa w żebra że aż oko mi zbielało:eek: Ale cieszę się ze się ruszają:-D
Agatka rzeczywiście kolejny tydzień nam leci...i coraz większy stresior:szok:ja w środe skończę 29 tydzień.
Mama przed chwilą do mnie dzwoniła że była z siostrą w ciuchu i kupiły mega torbę ubrań dla maleństw,takich większych i parę mniejszych,sukieneczki,spodenki,body:laugh2:tylko gdzie ja to wszystko pomieszczę,mamy mały segmencik a komoda już cała załadowana:eek:

Do góry