AGATA777
Fanka BB :)
Właśnie zadzwoniła moja przyjaciółka,że jej córcia zaczęła rodzić.Wody jej już odeszły:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MoniaN jestem cały cza stylko czytam was zza krzaczków
powiedzcie mi dziewczyny kiedy poczółyście pierwsze ruchy dzieciaczków i jak to odczówałyście
paulina z tego co widzę w avatarku, to jestes niezła laska! ja tam nie widze tendencji do tycia!magda- ja na początku ciąży uważałam na to co jem...jadałam zdrowo itp..ale jak zaczęłam rosnąć..to zaczęłam też jeść..wszystko ale nie boję się że zostanie mi zbędny nadbagaż... mam ogólnie tendencję do tycia ale jakoś optymistycznie na to patrzę...mi jest teraz bardzo ciężko ale myślę że nawet jakbym uważała na to co jem to i tak by mi było ciężko bo dzieci jednak swoje ważą....
ciesze sie, żer opuchlizna schodzimoje kulfony wracają do siebie!!!!
moge juz klapki po domu założyć i to swoje a nie męża :-)
ogólnie mam wrażenie że niedlugo od lezenia dostanę jobca
MELINA wowhejh my dalismy z pisownia Maia bo nie ma innego sposobo po angielsku zeby wymowic i... ale i tak zdarzaja sie idioci ktorzy mowia MIA! a na mnie np mowia MELINA wtf??![]()
My mielismy wybrane Maia, Sophia, Emily, Hannah, Freya, Isabelle ale oststecznie wybralismy na porodowce![]()
znam dwie Mariki, sama nie dałabym tak na imie córeczce, ale imię jest ładneA jak wam się podoba dziewczyny imię Marika my z M stwierdziliśmy że wybierzemy po jednym i tak mnie zaskoczył tym wyborem!! ja mam parę typów i na jedno nie mogę się zdecydowaćdo Marika pasuje Weronika z mojej listy
![]()
ja tez dzis wstałam na siku 3:40Hej wstałam .Mogę chyba co noc budzić którąś z Was jak potrzebuje.Co noc wstaję 3:50,4:00.Potem znów w kimonko.
Wszystkie imiona są piękne.Dla mnie nie ma brzydkich imion.
Miłego dnia dziewczynki:-)
dziewczyny - nie zostawiajcie kupna wyprawki i przygotowania kącika dla maluchów na czas w okolicy 30 tygodnia i później .... ja jestem szczęśliwa że nie muszę latać po sklepach lub doglądać jeszcze czegoś w pokoiku dla młodych...ciężar brzucha już mi tak dokucza że dzisiaj ledwo się ogarnęłam sama bo tak mnie potwornie bolą kolana od ciężaru, nie mówiąc już o pachwinach i kręgosłupie...chciałam wyjść do sklepu na zakupy jak mąż przyjdzie z pracy ale wiem że nie dam po prostu rady
to trzymamy kciuki za szybki poródWłaśnie zadzwoniła moja przyjaciółka,że jej córcia zaczęła rodzić.Wody jej już odeszły:-)
Agatka - ja chyba skorzystam z propozycji budzenia. wczoraj, chciałam się położyć do łóżka na chwile i z tej chwili zrobiło się prawie 12 godzinM mnie tylko obudził , żebym się umyła i znów padłam.
Gratulacje dla psiapiółki ;-)
Tossa - ja dlatego nabrałam speedy. Choć trochę się wczoraj podłamałam. Zamówilismy mebelki dla maluchów. Miały być w ciągu 2 tygodni, dzwonie wczoraj , żeby sprawdzic czemu wciąz ich nie ma a babka mi mówi, że zaszła pomyłka i źle zostałam poinformowana. Czas oczekiwania to 6 tygodni![]()
wiem kochana, że nie straszysz, jestem wdziewczna za takie informacje..poprostu jeszcze nie wiem co mnie czeka i myślę, że będzie tak jak z Damianem, ale ciąża bliźniacza jest napewno duzo trudniejsza..mam 1,5 kg na plusie, a brzuch juz mi przeszkadza, a co bedzie potem? strach sie bac!magda mi dziś kolana odmawiają posłuszeństwa ...ja nie jestem w stanie wyjść sama z domu bo się po prostu boję że zaraz gdzieś fiknę ....nie straszę ale piszę jak mi jest ciężko