Palinka24
Fanka BB :)
Domi- nawet mi to do głowy nie przyszło że ona może odreagowywać stres..a to jest bardzo prawdopodobne ...ostatnio ma coraz częściej humorki swoje i wtrąca wątek chłopców- np. jak się urodzą to będzie katastrofa kto się mną zajmie...tłumaczę jej że ją kocham itp.ale widzę że ona to w środku trzyma w sobie...
youssta- bajki zostawiam na porę po obiadku :-) ona uwielbia oglądać...ale jej ulubione to scooby doo...i może w kolo oglądać a potem sypie powiedzonkami z bajki ...dlatego po obiedzie oglądamy dłuższe bajki jakieś disneya..z księżniczkami :-)
Tossa- widzę że reagujemy podobnie- mi tez ostatnio trochę spuchły nogi ale patrzę że widać kostki i mówię - ufff..nie jest tak złe widać je..
magda85- Witamy :-) - i życzymy jak najmniej dolegliwości ciążowych :-)
youssta- bajki zostawiam na porę po obiadku :-) ona uwielbia oglądać...ale jej ulubione to scooby doo...i może w kolo oglądać a potem sypie powiedzonkami z bajki ...dlatego po obiedzie oglądamy dłuższe bajki jakieś disneya..z księżniczkami :-)
Tossa- widzę że reagujemy podobnie- mi tez ostatnio trochę spuchły nogi ale patrzę że widać kostki i mówię - ufff..nie jest tak złe widać je..
magda85- Witamy :-) - i życzymy jak najmniej dolegliwości ciążowych :-)
Ostatnia edycja: