reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Tak, lekarz mówi, ze na 90 % cesarka.
Cholera, pije na to moje przeziębienie syrop *spam* i jest mi potwornie niedobrze, bo on na czosnku bleeeee :baffled:

Cordoba - ogromne gratulacje Kochana, chłopaki na 102.

Paulinka, Ewcia - trzymać swoją kolejkę. Dacie radę dziewczyny, jeszcze tylko parę tygodni.

Agatka - witamy w klubie obolałych pleców.
:-)

Monia -
ale spryciura z Oleńki. Ja tez muszę zacząć mysleć o prezentach. Choć wyglada ,że w tym roku Świeta będziemy spędzać sami, ale za to w przyszłym... fiu fiu już się nie mogę doczekać

Tossa - miska wody i mocz stópki

volka - współczuje, mnie trzymało przez 3 tygodnie
U nas też dzień do bani. Czuje się wyplua na max-a :-:)-( Wszytsko mnie boli. Jutro mam mieć wizyte u fiozterapeuty, ma mi pokazać ćwiczenia na ból pleców i spojenie łonowe (czy na to są ćwiczenia ???? -pierwsze słyszę, no nic zobaczymy ). Zastanawiam się jak ja je będę wykonywać skoro wstanie z łóżka stwarza mi tyle trudności. Dziś stwierdziłam ,że zrobie sobię dłuuugą kąpiel dla rozluźnienia mięśni. Niedość ,że ciepła woda w bojlerze się skończyła to nie mogłam się podnieść z wanny, bo cos mi łupnęło w plecach. Tkwiłam jak ta lala, bo M zszedł do garażu i nie miał mi kto pomóc. Masakra
:no:

Spokojnej nocy dla Wszystkich mamusiek

walawenderki - hehe.. to się "wymoczyłaś" :-D też się czujesz czasami jak totalna niezdara? :-D
..jak będziesz wiedziała coś o tych ćwiczeniach na spojenie łonowe to napisz mi proszę. Mnie już tak boli, że niedługo chyba z lóżka wstać nie będę mogła. Ja w pierwszej ciąży byłam u ortopedy z tym, ale kazał mi tylko kupić pas w sklepie ortopedycznym na spojenie łonowe. I tyle.

cześć dziewczyny!
Tak sobie poczytałam co wczoraj pisałyście i na pocieszenie powiem wam, że ja czuję się jakby czołg po mnie przejechał :no: Znowu wszystko ciągnie w dole brzucha, kolejny etap rozciągania ?? Chłopaki wiercą się na potęgę i czuję, że moja skóra na brzuchu jest napięta na maxa. Do tego jak tylko wstałam z łóżka od razu dostałam krwotoku z nosa:-( Czuję, ze to kolejny dzień do d....py.

Palinka przeszło twojej córci?

Miłego dnia laseczki :-)

dziewczyny ja dziś ledwo żyję... Laura mi strachu narobiła wczoraj Mega... wieczorem znowu płacz okropny że boli brzuch i znowu wymioty... dałam jej coli wygazowanej,okłady na brzuszek i syrop przeciwbólowy...pół nocy siedziałam i czuwałam ...bałam się że to wyrostek..ale dziś wstała zjadła kisiel i póki co jest w miarę ok..w miarę bo ma katar potworny.. bawimy się od rana ale ja już nie mam siły..spać mi się chce na dodatek kręgosłup boli i brzuch tak w dół ciągnie...

Tossa leż dzisiaj. Ja nie znam żadnych sposobów na opuchnięte nogi ale moze jak będziesz leżała i noci ułożysz trochę wyżej to coś pomoże. Współczuję bidulko, ja na razie nawet nie chcę myśleć o tym ja będę się czuła za 6 tygodni..
Palinka
może to jakiś wirus. U nas Ola też chora, dziś popołudniu jedziemy do lekarza. Jak w poniedziałek wróciliśmy z Łodzi to była zasmarkana na maksa, dzis już w nocy 38 , kaszel straszny..
Odpuściliśmy sobie przedszkole do wiosny. Laura wcześniej tez sporo chorowała? Bo ostatnio to widzę, ze tak jak moja mała choruje.

reklama
Monia - caly czas leżę :( boję się i mąż chce żebym już dzwoniła do gina a ja przeciągam jeszcze ten telefon bo wiem że jak tak źle wyglądaja moje stopy to mnie będzie chciał położyć do szpitala pod kroplówkę żeby to zeszło a jak pójde to obawiam się że mnie zostawią już do końca - a wtedy ja *******ca dostanę na bank!

Do góry