reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

MoniaN.
user-online.png
no i super,tak miało być i będzie dalej:-)

reklama
z najważniejszych rzeczy
córa waży - 1950g i wymiarami odpowiada 32t1d, syn - 1810g i wymiarami odpowiada 31t4d - jestem w szoku :szok:
ułożone są główkowo
a ja w 2 tygodnie przytyłam 4kg !

Monia dobre wieści, ulga :)

Tossa, moje w 30 tc i 4 dniu ważyły po 1,5 kg, więc Twoje ładnie sobie ważą:) A kilogramami sie nie przejmuj, ja mam więcej na wadze. Dziś normalnie chodzić nie mogę, tak mnie pachwiny bolą i biodra, masakra jakaś :no::no:

Ja prałam ubranka raz przed narodzinami w białym jeleniu. Wolę go od tych wszystkim Loweli,Jelpów. Ochraniaczy nie prałam.

dziewczyny...ja odczuwam od południa takie dziwne kłucia do tego oblewam się potem..kłucia przechodzą w ból brzucha,mam wtedy całe mokre ręce..jestem b.poddenerwowana:-(( wzięłam nospę i magnez... boję że to już....:-(((((:)szok: bo to chyba są skurcze niby nie częste ale bolesne...

Tossa- waga dzieciaczków super!!!!

Dziewczyny trzymajcie kciuki żeby mi to przeszło..

Witajcie Trójpaczki, wiem że to nie ten temat ale może ktoś byłby zainteresowany:
mialabym do sprzedania ubranka po moich chłopcach:śpioszki,kaftaniki,bluzeczki,spodenki, body,rożki,kurteczki,pajacyki bawełniane i welurkowe, garniturki na chrzest,czapeczki masę tego mam ze 6 reklamówek. Od rozmiaru 50-62-68.Jaby ktoś był zainteresowany to wyślę zdjęcia:) Dodatkowo 2 pary spodni ciążowych i sukienkę

reklama
no właśnie.. niebawem czas na zakup ubranek...
dzisiaj przyszły mi dwie paczki pierdół typu podkłady, pieluszki tetrowe, kosmetyki dla niemowlaków, trochę rzeczy do szpitala dla mnie. Zastanwiam się czy kupić monitory oddechu takie z nianią....

Ja nie wiem dziewczyny co jest ale mi jest cały dzień słabo, wyszłam z Majką na spacer i myślałam że zemdleję, musiałam usiąść na ławce i przeczekać kryzys, ale raz dwa wróciłyśmy do domu. I to uczucie, takiego uderzenia gorąca, mroczki przed oczami i duszności mam cały czas.. nie wiem o co chodzi. Dobrze że mąż wcześniej wrócił bo normalne mam stresa że fiknę..

Palinka24 -połóż się plackiem i leż... ale regularne masz te kłucia? może no spa zadziała..

Tossa - spore dzieciaki :) u mnie znowu chłopiec jest większy nie tc, ale dziewczynka jest już mniejsza niż wynika to z tc. A ile łącznie przybrałaś od początku ciąży? Ja też miałam we wrześniu taki wzrost że w 2 tyg. przytyłam 3 kg..

MoniaN - super że wszystko dobrze..

Do góry