reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża biochemiczna

marietta2112

Początkująca w BB
Cześć, 29.12 powinnam dostać miesiączkę, ale się nie pojawiła. Test wskazał bladą kreskę, 30.12 hcg 74,54, typowe objawy, tkliwość piersi, rozpychanie macicy, nudności. Według kalendarza to był 4+2 tydzien ciazy. Po trzech dniach objawy odpuściły, zostal ból w krzyżu i takie skurcze delikatne. Potem 2.01 hcg już tylko 15,6, 3.01 hcg 8,06. Następnego dnia zaczęło się krwawienie, ze skrzepami i jasną krwią. Dziś trzeci dzień i już tylko delikatne plamienie z małymi srzkepami, takie bardziej nitki. Objawów bólu już praktycznie brak, delikatne skurcze. Czy to możliwe, że już koniec oczyszczania po ciążybiochemicznej? Ile to jeszcze może potrwać.

reklama
A czy jest jakieś prawdopobienstwo że to jednak może być pozamaciczna, czy powinnam czuć się wtedy jakoś inaczej? Naczytałam się i się obawiam choć wtedy to chyba jest jeszcze hcg wyższe a mi spadło w trzy dni wszystko..

Tym bardziej, że mam zaplanowany już od dawna urlop od 18.01 i będę lecieć samolotem więc dobrze wcześniej się upewnić, że jest wszystko ok.

reklama
Dzisiejsze wyniki HCG już 0,4 więc wszystko chyba zeszło, chociaż CRP delikatnie podwyższone 11, ale chyba nie mam powodu do niepokoju, jak myślicie? Już w zasadzie bez krwawienia, czyli trzy dni trwało, teraz tylko takie delikatne plamienie.
CRP może być powyzszone, bo jestem w końcówce przeziębienia i jeszcze wyszła mi opryszczka.
W czwartek wizyta kontrolna u ginekologa, trzymajcie kciuki żeby tam nic nie znalazł nieoczyszczonego we mnie.

Do góry