reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bezzarodkowa

reklama
Dziewczyny wybieram się do innego ginekologa. Wizyta jutro. Myślicie ze 3 dni wystarcza by coś się tam zmieniło?
Teoretycznie przy wielkości pęcherzyka powyżej 25 mam stwierdza się puste jajo. U Ciebie jeszcze nie osiągnął tej wielkości ale jutro może być już blisko. Jeżeli dalej nic nie będzie to raczej nie ma co się łudzić. Pęcherzyk zoltkowy pojawia z reguły przy 10 mm.

Teoretycznie przy wielkości pęcherzyka powyżej 25 mam stwierdza się puste jajo. U Ciebie jeszcze nie osiągnął tej wielkości ale jutro może być już blisko. Jeżeli dalej nic nie będzie to raczej nie ma co się łudzić. Pęcherzyk zoltkowy pojawia z reguły przy 10 mm.
to nie jest prawda, bylam na wizycie, pęcherzyk 12 mm, pusty, po tygodniu 15 mm i też pusty, dopiero jak się powyginalam w rozne strony, udało się uwidocznic 2 mm zarodek i serduszko. Mam tylozgiecie macicy, co może utrudniać widoczność w początkowym etapie ciazy.

to nie jest prawda, bylam na wizycie, pęcherzyk 12 mm, pusty, po tygodniu 15 mm i też pusty, dopiero jak się powyginalam w rozne strony, udało się uwidocznic 2 mm zarodek i serduszko. Mam tylozgiecie macicy, co może utrudniać widoczność w początkowym etapie ciazy.
Ale chcesz dyskutować z faktami medycznymi? Pisałam, że pęcherzyk pojawia się z reguły a nie zawsze przy 10 mm. Może u Ciebie był już wcześniej tylko ze względu na tyłozgięcie nie było go widać. Więc proszę nie pisz takich rzeczy bo sama sobie przeczysz.

reklama
reklama
Do góry