Oliwia14567
Zaciekawiona BB
Życzę miłego wieczoru, dziękuje za informacje.Nie jest możliwe zajście w ciążę w tej sytuacji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Życzę miłego wieczoru, dziękuje za informacje.Nie jest możliwe zajście w ciążę w tej sytuacji.
Dziękuję, miłego wieczoruJeżeli myślisz to idź do ginekologa po antykoncepcję. I przy okazji porozmawiaj z nim o tym i czym nie możesz z mamą.
Odpowiedź odnośnie ciąży już dostałaś.
Wszystko rozchodzi się o to czy palec też może zastąpić penisa
Mam tutaj na myśli wprowadzenie nasienia do pochwy
Ale jak skoro do wytrysku doszło już na brzuch na koniec pettingu? Chyba sama nie rozumiesz co piszesz.Mam tutaj na myśli wprowadzenie nasienia do pochwy
Jak zaznaczyłam kilka wypowiedzi wcześniej, nie wiem czy nie wystąpił preejakulat.Ale jak skoro do wytrysku doszło już na brzuch na koniec pettingu? Chyba sama nie rozumiesz co piszesz.
Dobrze, że zaznaczyłas też, że Twoje pytanie jest co najmniej głupie.Jak zaznaczyłam kilka wypowiedzi wcześniej, nie wiem czy nie wystąpił preejakulat.
Dobrze, że zaznaczyłas też, że Twoje pytanie jest co najmniej głupie.
Mam tutaj na myśli wprowadzenie nasienia do pochwy