G
guest-1681834848
Gość
Cześć czy dzieci w wieku 10 miesięcy przechodzą jakiś bunt czy coś w tym rodzaju ? Pytam, bo nie mogę sobie poradzić od dwóch tygodni z moim dzieckiem.. problem w tym że on ciągle płacze bez powodu.. wcześniej ładnie jadl z piersi i potem się bawił albo ja go czymś zajęłam i było okej mogłam zrobić obiad cokolwiek a teraz ciągle do mnie przychodzi z płaczem i chce na ręce albo cyca tak tylko żeby przy nim być jak próbuję odejść albo on sam już nie chce i puści cyca to zaczyna się ryk jakbym go ze skóry obdzierała... Jak myje naczynia, pranie cokolwiek to się wspina po mnie i płacze, ciężko mi sie wykąpać czy cokolwiek zrobić bo jest płacz. Nie wiem już co robić, nie mam z kim go zostawić i odpocząć a mąż jest za granicą, nie wyrabiam już, przez ten jego płacz sama płacze bo sobie nie radzę z nim...Byłam z nim nawet parę razy u lekarza ale ani to nie zęby,ani żaden brzuch ani inna choroba, kompletnie nic mu nie jest ! Już sama ni wiem co robić nie daje sobie rady pomocy...3/4 naszego dnia To płacz, głowa mi już od tego pęka...