reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciagle logowanie i reklamy na cala strone.

reklama
Nie ma, można ściągnąć nakładkę. Trochę więcej już wiem i agencja też działa. I my też i mam nadzieję, że kwestia 2-3 dni i będzie lepiej :) Agencja już zauważyła, że niektórym z Was reklamy typu Interstitial (pełnoekranowe) mogą pojawiać się zbyt często. To może się dziać, gdy przeglądarka blokuje ciasteczka (cookies) – np. domyślnie robi tak Safari, Firefox. Reklamy mają tzw. capping, czyli ograniczenie częstotliwości ich wyświetlania – np. jedna co 10 lub 15 minut – ale to działa tylko wtedy, gdy możemy zapisać ciasteczko.
👉 Jak możecie pomóc?
Sprawdźcie w swojej przeglądarce, czy macie włączoną opcję zapisu ciasteczek (cookies).
Dajcie nam znać, z jakiej przeglądarki korzystacie – to bardzo nam pomoże rozwiązać ten problem!

Nie ma, można ściągnąć nakładkę. Trochę więcej już wiem i agencja też działa. I my też i mam nadzieję, że kwestia 2-3 dni i będzie lepiej :) Agencja już zauważyła, że niektórym z Was reklamy typu Interstitial (pełnoekranowe) mogą pojawiać się zbyt często. To może się dziać, gdy przeglądarka blokuje ciasteczka (cookies) – np. domyślnie robi tak Safari, Firefox. Reklamy mają tzw. capping, czyli ograniczenie częstotliwości ich wyświetlania – np. jedna co 10 lub 15 minut – ale to działa tylko wtedy, gdy możemy zapisać ciasteczko.
👉 Jak możecie pomóc?
Sprawdźcie w swojej przeglądarce, czy macie włączoną opcję zapisu ciasteczek (cookies).
Dajcie nam znać, z jakiej przeglądarki korzystacie – to bardzo nam pomoże rozwiązać ten problem!
Ja używam opery, a na telefonie chrome. I na obu mam ten sam problem.

👉 Jak możecie pomóc?
Ja mam zapis cookies włączony, a i tak reklamy co kliknięcie. Korzystanie z forum stało się niemożliwe (mobilny chrome)

reklama
Wyglada na to, ze udalo mi sie rozwiazac problem w mojej przegladarce (firefox) calkowicie blokujac wyskakujace okienka i wlaczajac strict tracking protection. Polecam ;)

Do góry