reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
A wiecie, że jest cos takiego jak frida tylko właśnie do odkurzacza się to podłącza. To ma jakieś takie reduktory, ze ten ciąg jest odpowiedni. Jedna znajoma lekarka mi to polecała (sama tego używała dla dziecka) no ale mnie to trochę przeraża. Z fridą były problemy bo wcześniej dziecko trzeba było unieruchomić ale teraz sama pozwala sobie smarki wyciągnąć bo już kojarzy, że to ulgę przynosi.
Ja zdążyłam już zapomnieć o tej maści majerankowej. Muszę ją kupić i to drugie od 6 miesiąca też.

Kobitki gruchy nigdy nie używałam...obrzydliwa jak dla mnie, bez możliwości wyczyszczenia.

rudson dlatego ja nie myślę nad tym co się znajduje :)

maść majerankowa jest super,a kosztuje grosze,ja oczwywiście jak poszlam do apteki pierwszy raz to mnie coś przyćmiło i kupilam rumiankową:baffled::dry:
boś coś mi sie tak wydawało:zawstydzona/y:
także majerankowa - pamiętajcie:tak::tak:
odradzam gruszę canpol- benzadziejna,ta co na fotce
canpol-gruszka-do-nosa-z_127.jpg

najlepsza pomarańczowa:) ale ja na początku niepotrafiłam odciągać...musialam zajarzyć jak to trzeba było robić by czuć że ciągną sie gile z nosa:)

Ostatnia edycja:
mariolcia spoko ciuchy ,jai rozmiar masz tego rampersa i tych koszulek?? bo mnie sie wydaje,że dla mnie one by sie w tych tyogodniach nie sprawdziły....bo przeciez bedzie prawie zima:/

reklama
nie no do fridy trzeba się po prostu przyzwyczaić ;-) u mnie młoda miała taki katar, że gruszką nie było szans gili wyciągnąć a fridą raz się pociągnęło i po kłopocie :-D

Mariolcia - po domu w jesienne miesiące nie możesz maluszka w krótkim rękawku albo samym bodziaku trzymać i tak na to musisz założyć jakiegoś pajaca bo będzie mu za zimno :tak:

Do góry