reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
A wiec wrocilysmy :-D bylysmy w sklepie;-) Asia zasnela od razu jak tylko poczula powietrze. Babcie sie gapily zaciekawionym wzrokiem, jedna pani z dwojka malych dzieci chciala mnie w kolejce przepuscic, pewnie myslala ze mi ciezko czy cos, nie skorzystalam oczywiscie, ale zajrzala do chusty i mowi "Oooo jak dzidzia sobie spokojnie siedzi", a starszy pan za mna zurawia przez ramie zapuszczal co tam ja chowam :-D Joasia wrocila cieplutka ale niespocona, za to ja :baffled: masakra:baffled: cale plecy mokre i dekolt :baffled:

Tak wygladalysmy przed spacerem:
Zobacz załącznik 202164Zobacz załącznik 202165

A tak na: (fota kiepska bo z komorki, niewiele widac, ja straszna, ale jest;-)) Musialam sie cofnac po bluze A bo w moja kurtke sie nie dopielam, a byl mocny wiatr i balam sie ze mloda zmarznie.
Zobacz załącznik 202166

A wiec wrocilysmy :-D bylysmy w sklepie;-) Asia zasnela od razu jak tylko poczula powietrze. Babcie sie gapily zaciekawionym wzrokiem, jedna pani z dwojka malych dzieci chciala mnie w kolejce przepuscic, pewnie myslala ze mi ciezko czy cos, nie skorzystalam oczywiscie, ale zajrzala do chusty i mowi "Oooo jak dzidzia sobie spokojnie siedzi", a starszy pan za mna zurawia przez ramie zapuszczal co tam ja chowam :-D Joasia wrocila cieplutka ale niespocona, za to ja :baffled: masakra:baffled: cale plecy mokre i dekolt :baffled:

A tak na: (fota kiepska bo z komorki, niewiele widac, ja straszna, ale jest;-)) Musialam sie cofnac po bluze A bo w moja kurtke sie nie dopielam, a byl mocny wiatr i balam sie ze mloda zmarznie.
Zobacz załącznik 202166
super! jednak pod bluze... n ja właśnie tez się nie dopinam dlatego nie chodze ale musze zacząć. Otworrzyli u nas ale zabaw to akurat wykorzystam sytuację i jak bede z kuba szla to mlodego w chuste wezme

super!!!
ja zdecydowałam się na chustę lamb :) zamawiam i zobaczymy co to będzie :)
jaką? tkaną? elastyczną?...

a wiec wrocilysmy :-d bylysmy w sklepie;-) asia zasnela od razu jak tylko poczula powietrze. Babcie sie gapily zaciekawionym wzrokiem, jedna pani z dwojka malych dzieci chciala mnie w kolejce przepuscic, pewnie myslala ze mi ciezko czy cos, nie skorzystalam oczywiscie, ale zajrzala do chusty i mowi "oooo jak dzidzia sobie spokojnie siedzi", a starszy pan za mna zurawia przez ramie zapuszczal co tam ja chowam :-d joasia wrocila cieplutka ale niespocona, za to ja :baffled: Masakra:baffled: Cale plecy mokre i dekolt :baffled:

a tak na: (fota kiepska bo z komorki, niewiele widac, ja straszna, ale jest;-)) musialam sie cofnac po bluze a bo w moja kurtke sie nie dopielam, a byl mocny wiatr i balam sie ze mloda zmarznie.
Zobacz załącznik 202166
fajnie się prezentujecie:) może ja się teżź zdecyduję wezmę kurtę męża:-):-) bo moja zbyt opięta:-) dziewczyny a od jakiego rozmiaru są te chusty?? Jest s bo nie moge znaleźć??

mało które mają konkretne rozmiary. Leny Lamb ma M i L ale to nie odnosi się do rozmiarów ubrania.
Są chusty kótkie około 2,5 m ale z nich mało wiżań da się zrobić. Właściwie chyba tylko kołyskę i na biodrze.
Potem sa okolo 4,6 m (zalezy od firmy) i te sa do wszystkich wiązań, taka będzie najlepsza.
i 5 m to dla takich ludzi jak ja czyli wielkich :-)

W jakiejs firmie widziałąm tez 3 metry z kawałakiema le nie pamietam gdzie

mało które mają konkretne rozmiary. Leny Lamb ma M i L ale to nie odnosi się do rozmiarów ubrania.
Są chusty kótkie około 2,5 m ale z nich mało wiżań da się zrobić. Właściwie chyba tylko kołyskę i na biodrze.
Potem sa okolo 4,6 m (zalezy od firmy) i te sa do wszystkich wiązań, taka będzie najlepsza.
i 5 m to dla takich ludzi jak ja czyli wielkich :-)

W jakiejs firmie widziałąm tez 3 metry z kawałakiema le nie pamietam gdzie
ACHA DZIĘKI ZA ODP BO JA MAM TĄ 5M ELASTYCZNĄ I ONA JEST BARDZO DŁUGA, ALE TERAZ JUŻ WIEM PRZYNAJMNIEJ ŻE TO O WIĄZANIA CHODZI:tak:
dobry pomysł z tym suwaczkiem przynajmniej nie zapomnimy zagłosować:):-)

Dziunka - brawo :-D
ja musze cyknąć sobie foty jak wyglądamy z niunią na eleganckim płaszczu :-D
AGA - są też 4-metrowe.

co tak cicho na wątku?

ps. jakoś nie mam czasu ostatnio na forum ..

reklama
super! jednak pod bluze... n ja właśnie tez się nie dopinam dlatego nie chodze ale musze zacząć. Otworrzyli u nas ale zabaw to akurat wykorzystam sytuację i jak bede z kuba szla to mlodego w chuste wezme

jaką? tkaną? elastyczną?...

No ja mialam podkoszulke, cienki golf (ale to byla glupota z tym golfem:baffled:), na to Joas w kombinezonie i chuscie, na to bluza A i na to wszystko kurtka moja rozpieta (co by mi plecy nie zmarzly). I w ten sposob wrocilam spocona jak szczur, a Aska nie. Iteraz mam problem jak sie dzis ubrac:baffled:

Do góry