reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
Pamietasz jak sie kiedys farbowalo?
To tak samo :) tylko duzy gar musisz miec i trzyma sie we wrzatku dosyc dlugo. Potem byloby dobrze gdyby twoj maz ja porzadnie wyscisnal recznie - tak wiesz, ze az supelki na niej sie porobia.

nie, no wiem jak sie ubrania gotuje, tak jak się gotowalo pieluchy, chodziło mi raczej o to czy z kolei nie przedobrzę czy na pewno ja ten len mogę ugotować, bo jak ze sztywnych 5 metrów wyjda mi mięciutkie 3 to będzie jak skórka za wyprawkę...

nie, no wiem jak sie ubrania gotuje, tak jak się gotowalo pieluchy, chodziło mi raczej o to czy z kolei nie przedobrzę czy na pewno ja ten len mogę ugotować, bo jak ze sztywnych 5 metrów wyjda mi mięciutkie 3 to będzie jak skórka za wyprawkę...
len się nie zbiega chyba, bo jest naturalny..
a może daj do zabawy dzieciom :-D dzieci potrafą zniszczyć wszystko, to i chustę Ci zmaltretują szybciutko:tak:

no to byłam na chustowym spacerze :-) poszłam sobie na wywiadówkę z Gają, bo nie miałam jej z kim zostawić... no i było super, ale w połowie drogi zrobiła się śnieżyca i zawieja :szok: ja doszłam to wyglądałam jak bałwan :wściekła/y: a Gaja nawet nie zauważyła, słodko spałą :tak: w wózku nie miałąby tak komfortowo,,
ze też ja zawsze muszę ekstremalnie - jak pierwszy spacer to zaraz w snieżycy ...

Na mnie ludzie patrza jak na wariatke z Afryki :dry::dry::dry: ale mam to gdzies :-D najwazniejsze ze nam sie podoba i jest nam wygodnie :tak:;-)

Gdzie? w "naszej" cywilizowanej Anglii? :-)
szczerze mowiac jak dlugo tu jestem to nie widzialam jeszcze matki z dzieckiem w chuscie nawet matki afrykanskiej, wszystkie z wozkami smigaja. To dopiero na mnie beda dziwnie patrzec jak na debila chyba, bo mieszkam na dzielnicy gdzie jest wiecej bialych i zauwazylam, ze dziwnie patrza na obcych jak na przybyszow, ba potrafia mi nawet zagladac do wozka i komentowac o moim dziecku:dry: w kazdym razie z duma bede nosic swoja dzidzie w chuscie.

no to byłam na chustowym spacerze :-) poszłam sobie na wywiadówkę z Gają, bo nie miałam jej z kim zostawić... no i było super, ale w połowie drogi zrobiła się śnieżyca i zawieja :szok: ja doszłam to wyglądałam jak bałwan :wściekła/y: a Gaja nawet nie zauważyła, słodko spałą :tak: w wózku nie miałąby tak komfortowo,,
ze też ja zawsze muszę ekstremalnie - jak pierwszy spacer to zaraz w snieżycy ...
to furore w szkole zrobilas?

reklama
Iza bylo trzeba zrobic fote byśmy ci powiedziały czy wygladasz jak biedaczka czy bogaczka :D

no na pewno nie wygladalam jak mądra ;-) nie przewidziałam tej śnieżycy :baffled:

kilolek - moje dziecko robiło furorę nie tyle tym, że przyszło w chuście, ile tym, że zrobiło kupe :-D:-D i e takie do brata podobne :-D

Do góry