passingby
Fanka BB :)
Nie mam pojecia jak sie nazywa - wiem ze jest bambusowa teczowapasing a jaką chustę kupujesz? w sensie jakiej firmy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojecia jak sie nazywa - wiem ze jest bambusowa teczowapasing a jaką chustę kupujesz? w sensie jakiej firmy?
aga wiżanie jest proste, wiadomo trzeba się nauczyć, nie od razu wychodzi. Początek jest troche trudniejszy od elastycznej, ale jak nabierzesz wprawy to ja bym powiedziałą, ze tkana łatwiejsza tylko ta wprawa potrzebna. Problem jest troche z dociaganiem. Elastycznej sie nie dociaga, a w tkanej dobre dociągnięcie to podstawa. Jesli kupisz dobrą chustę, markową, miękką a najlepiej używana by była już dobrze złamana to nie bedziesz miała żadnego problemu.dzięki:-) fajnie to wygląda
dziewczyny a czy waszym dzieciaczkom przeszkadzają zamotane ręce bo mój synek owszem chustę lubi ale żeby dłonie miał luźne to by bardziej lubiał
a ja nie wiem jak to zrobić znam jeden węzeł i tem sposobem ...
dziunka bardzo ładna chusta mi się strasznie takie pasiaczki podobają:-)
kilolek trudno się wiąże chustę tkaną?? bo masz porównanie do elastiku??
kingula super chusta, tak się właśnie zastanawiam między tą twoją a tkaną
dziunka, etna martolinka jeśli w wakacje też będziecie chodzić na takie spotkania to ja się też do was zapisuję bo na pewno będę w trójmieściea jeżeli nie to może jakiś zlocik?? katerenki pisała że ona z gdańska więc pewnie też
![]()
Leny LambNie mam pojecia jak sie nazywa - wiem ze jest bambusowa teczowai taka chce, a jaka ostatecznie kupie to sie okaze w fundacji - bo chce koniecznie przymierzyc z dzieckiem
a ja mam dylemat z wyborem chusty :/
napaliłam się na tą rapalu.... co wy na to? Bo wy już specjalistki![]()
Nie mam pojecia jak sie nazywa - wiem ze jest bambusowa teczowai taka chce, a jaka ostatecznie kupie to sie okaze w fundacji - bo chce koniecznie przymierzyc z dzieckiem
musze sie zmobilizowac i cyknac fotke z Oliverkiem w koncu...
Dzis przysla nam zielona od pentelki... co o niej mysle...? hmmm... napewno jakosciowo gorsza od Kari me ale kolor boskiiiiiiiii no i jakos latwiej mi sie ja mota.
A tez zastanawiam sie nad tkana tylko narazie mnie nie stac :-( Myslimy o wynajeciu mieszkania a co za tym idzie kupno mebli i wyposazenia bo praktycznie swojego nic nie mamy.... no i chcemy w lecie leciec do PL a to tez duzeeee koszta. :-(
No ale moze jakies zaskurniaki pochowam i w lecie kupie w PL jakas wymarzona :-)
A tak wogole to nie wyobrazam sobie juz dnia bez chusty. Nastepne dziecko bede napenwo nosic w chuscie od poczatku![]()
A mi smutno jak pomysle ze Asia zaraz urosnie a ja nie planuje trzeciego dziecka przez najblizsze 20 lat
MOZECIE WEJSC NA CHUSTOFORUM??? Bo ja nie![]()
a czemu chcesz najpopularniejszą?to jakie są najpopularniejsze?![]()