reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

No to moze ze mna? Na spotkania klubu kungura? Sa dwa razy w miesiacu - Gdansk i Gdynia. Co prawda na prawdziwa nauke nie ma czasu ale z checia kazda mama pomoze sie omotac. Martolinka tez bedzie ze mna jezdzic :-)

Gdzies w polowie lutego bedzie spotkanie w Gdansku. A Tobie bardziej Gdynia odpowiada?

ja na pewno na spotkanie 22 lutego się pisze, co do 13 to mysle, ze raczej tak:tak:powinnam juz miec z głowy dwa ostatnie egzaminy. Chciałabym zainwestowac tez w chuste co nie pojade tam całkiem zielona:tak:

reklama
a mam pytanie ... a raczki moze w nich problem ? gdzie rece dziecka powinny byc? bo ja podkladam je w ten sposob jakby lezal na mnie na brzuchu i moze temu on sie odpycha... moze musi miec je wzdłuż tułowia ?

ja na pewno na spotkanie 22 lutego się pisze, co do 13 to mysle, ze raczej tak:tak:powinnam juz miec z głowy dwa ostatnie egzaminy. Chciałabym zainwestowac tez w chuste co nie pojade tam całkiem zielona:tak:

Ja tez szukam tkanej, i Ty Martolinka tez taka kupisz :-p Bo nasze dzieciaki rosna w takim tempie ze bez sensu elastyczna :baffled:

a mam pytanie ... a raczki moze w nich problem ? gdzie rece dziecka powinny byc? bo ja podkladam je w ten sposob jakby lezal na mnie na brzuchu i moze temu on sie odpycha... moze musi miec je wzdłuż tułowia ?

Kasia, raczki musza Ciebie obejmowac! Asia ma je nad cyckami, dlonie albo prawie pod moimi pachami albo jedna ma tak, a druga sobie susa;-)

Aga4444 to jest plecaczek...
ale do niego potrzeba jest tkana chusta i starsze dziecko...
a i plecaczków sa 2 rodzaje.

gwoli praw autorskich zdjęcie skopiowalam z ekobaby.pl
dzięki:-) fajnie to wygląda:tak:
dziewczyny a czy waszym dzieciaczkom przeszkadzają zamotane ręce bo mój synek owszem chustę lubi ale żeby dłonie miał luźne to by bardziej lubiał:tak:
a ja nie wiem jak to zrobić znam jeden węzeł i tem sposobem ...
dziunka bardzo ładna chusta mi się strasznie takie pasiaczki podobają:-)
kilolek trudno się wiąże chustę tkaną?? bo masz porównanie do elastiku??
kingula super chusta, tak się właśnie zastanawiam między tą twoją a tkaną:tak:
dziunka, etna martolinka jeśli w wakacje też będziecie chodzić na takie spotkania to ja się też do was zapisuję bo na pewno będę w trójmieście:tak: a jeżeli nie to może jakiś zlocik?? katerenki pisała że ona z gdańska więc pewnie też:tak:

Ja tez szukam tkanej, i Ty Martolinka tez taka kupisz :-p Bo nasze dzieciaki rosna w takim tempie ze bez sensu elastyczna :baffled:

Kasia, raczki musza Ciebie obejmowac! Asia ma je nad cyckami, dlonie albo prawie pod moimi pachami albo jedna ma tak, a druga sobie susa;-)
dziunka dobrze wiedziec:-D:-D

dziunka, etna martolinka jeśli w wakacje też będziecie chodzić na takie spotkania to ja się też do was zapisuję bo na pewno będę w trójmieście:tak: a jeżeli nie to może jakiś zlocik?? katerenki pisała że ona z gdańska więc pewnie też:tak:

no to pierwsze plany na wakacje mamy :tak:

My dostalismy "zwisadelko", i chociaz poczatkowo planowalam chuste, to w sumie sie ucieszylam ze tesciowa sie postawila i kupila nosidlo. Jedna Ida go nie znosi, upija ja w nozki, i jest niewygodne. Jak sadze wracamy do chusty. Jesli sie wyrobimy to kupimy chuste juz w przyszlym tygodniu, tu w Poznaniu w Fundacji Bociana. A jesli nie to kupie w Warszawie (bo wracamy do miasta rodzinnego Warszawa za 2 miesiace) - zalezy mi na kupieniu na miejscu - tak zebym mogla przymierzyc chuste i zobaczyc czy mi pasuje. Wole nie ryzykowac przez net

reklama
Do góry