reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chusta vs nosidło. Pomocy!

Devokado

Zaciekawiona BB
Dzień Dobry.
Mam w domu córkę. 15tego kończy 5 m-cy. Wybieramy się w Bieszczady. Poszukuję dobrego nosidła. Córka waży 8kg i ma 66 cm długości. Chusta odpada, bo nie zdąże nauczyć się wiązać.
Wiem, że nosidełka hybrydowe, albo te szyte z chusty są ok. Ale te nosidła kosztują 500 zł. Czy jest coś tańszego ale równie dobrego?
Dziękuję !!!!! ♥️♥️♥️😍

reklama
Nosidła Tula, Boba 4g, Manduca, Ergobaby. A z tańszych kindekraft Milo/Nino. Możesz poszukać używanego nosidła bo ceny niektórych naprawdę potrafią powalić.

Może spróbuj z chustą jednak. Nie jest to wcale takie trudne. Ja mam ją od wczoraj. Obejrzałam raz filmik, raz motałam miśka, 2 razy dziecko i już umiem.
Powodzenia 😉

Chusta fajna sprawa dziecko chyba się w tym dobrze czuje, ja miałam lennylamb Ale faktycznie w momencie kiedy chcesz wyciągnąć dziecko z wózka i mieć je przy sobie to z chustą trochę będzie trwało. Potem jeszcze ją rozwiązać. U mnie uzywalismy kiedy syn nie chciał jeździć we wózku latem. Ale miałam wrażenie że jest tak mocno związana ( A musiała być dociągnięta) że wrzynała się w nóżki synka. Z nosidłem nie miałam do czynienia Ale przy drugim dziecku o które się staram na pewno wypróbuję jakieś.

Dzień Dobry.
Mam w domu córkę. 15tego kończy 5 m-cy. Wybieramy się w Bieszczady. Poszukuję dobrego nosidła. Córka waży 8kg i ma 66 cm długości. Chusta odpada, bo nie zdąże nauczyć się wiązać.
Wiem, że nosidełka hybrydowe, albo te szyte z chusty są ok. Ale te nosidła kosztują 500 zł. Czy jest coś tańszego ale równie dobrego?
Dziękuję !!!!! ♥️♥️♥️😍
Spróbuj może z chusta. W lutym byłam z 6misieczns córka w Zakopanem. Przechodziliśmy cały tydzień w chuście. Mała uwielbia i naprawdę warto spróbować:)

reklama
Do góry