reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
gosiek w tym samym miejscu ale nie jest taka duza zdecydowanie mniejsza.Moze dlatego mamy moze wit d3 zapobiegawczo zeby nic dalej sie nie działo......
tylko u nas zalecaja paste dla doroslych ze wzgledu na ta tu nietypowa wode ale jak dla mnie maja tu dziwaczne zasady i nie wiem czy tej akurat sie trzymac i mimo wszystko daje tez ta dla dzieci.
Gluszek a co do jedzenia to widzisz znow jak widzi ze jej psiapsiolka je to i ona czasem cos poskubie.
a jak pic nie dam to i tak nie je jak pisalam wydaje mi sie ze to tylko taki okres, ale na badania na wszelki wypade z nia pojde
Gluszek a co do jedzenia to widzisz znow jak widzi ze jej psiapsiolka je to i ona czasem cos poskubie.
a jak pic nie dam to i tak nie je jak pisalam wydaje mi sie ze to tylko taki okres, ale na badania na wszelki wypade z nia pojde
No widzisz Heksa - co lekarz to inne zalecenia - mojemu Mirkow iwłaśnie nie kazano zwiększać wit D3 ( jak był malutki) a potem nawet zrezygnować - lekarka mówwiła, ze mały nie ma krzywicy i ma twarde kości i b. szybko zarosło mu ciemiączko
ale my to co innego - bu u mnie Mirek miał PE od urodzenia
jednak ja daję mu co 2-3 dni trochę tranu
można zgłupieć z tymi lekarzami
ale my to co innego - bu u mnie Mirek miał PE od urodzenia
jednak ja daję mu co 2-3 dni trochę tranu
można zgłupieć z tymi lekarzami
heksa
u nas tez do tej pory nie czepiali sie krzywicy a ciemiączko zrastalo sie spokojnie ani szybko ani wolno, i my cały czas na wit d3 jestesmy tylko poprzednio na lato odstawiałysmy a teraz mamy zwiekszona. Ja juz tez nic nie rozumiem.....
heksa
Zapytaj bo ja nie znam odpowiedzi w tej kwesti a tak jak pisałam u nas co lekarz to inne zalecenia ja stwierdziłam ze jak dorastamy pod okiem jednego to niech juz z jego zasadami a nie co chwila co innego....
kasiak-l
MAJOWA MAMA 2006
Dopadło nas choróbsko ZAPALENIE OSKRZELI
pierwszy raz musiałam dać Julce antybiotyk ale nie wiem czy coś w ogóle sie wchłonęło bo zwymiotowała mi po nim 5 razy nazywa się Augmentin Es znacie to cholerstwo???
Kaszle ją straszni, smary bo pępek istna MASAKRA!!!!! Gorączki nie ma. Dostałam 9 dni zwolnienia i w pracy od razu obraza taaa wymyśliłam sobie chorobę dziecka no prawdziwa zołza ze mnie
pierwszy raz musiałam dać Julce antybiotyk ale nie wiem czy coś w ogóle sie wchłonęło bo zwymiotowała mi po nim 5 razy nazywa się Augmentin Es znacie to cholerstwo???
Kaszle ją straszni, smary bo pępek istna MASAKRA!!!!! Gorączki nie ma. Dostałam 9 dni zwolnienia i w pracy od razu obraza taaa wymyśliłam sobie chorobę dziecka no prawdziwa zołza ze mnie
Pola miała kilkudniową biegunkę. Była u nas teściowa, bo na razie nie mogłam sobie pozwolić na wzięcie wolnego. Na szczęście obeszło się bez odparzeń, bo nie dała sobie założyć pieluchy i pół dnia spędzała na nocniku! Co tylko zjadła od razu nocnik. Cieszę, że nie cofnęła się do pieluch.
reklama
kasiak - mój chyba kiedyś brał - ale coś mi się zdaje miał uczulenie i kilka dziewczyn też dawało
teraz na zap. oskrzeli - lekarka od razu mojemu przepisuje Klacid - po nim jest OK a więc nie eksperymentuję
teraz na zap. oskrzeli - lekarka od razu mojemu przepisuje Klacid - po nim jest OK a więc nie eksperymentuję
Podziel się: