reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

heksa - o o ile dziurka w klatce Natalki jest mniejsza od Mirka ( patrz zdjęcie powyżej) - i czy w tym samym miejscu klatki - czy może gdzie indziej

reklama
tylko u nas zalecaja paste dla doroslych ze wzgledu na ta tu nietypowa wode:( ale jak dla mnie maja tu dziwaczne zasady i nie wiem czy tej akurat sie trzymac i mimo wszystko daje tez ta dla dzieci.

Gluszek a co do jedzenia to widzisz znow jak widzi ze jej psiapsiolka je to i ona czasem cos poskubie.
a jak pic nie dam to i tak nie je:( jak pisalam wydaje mi sie ze to tylko taki okres, ale na badania na wszelki wypade z nia pojde:)

No widzisz Heksa - co lekarz to inne zalecenia - mojemu Mirkow iwłaśnie nie kazano zwiększać wit D3 ( jak był malutki) a potem nawet zrezygnować - lekarka mówwiła, ze mały nie ma krzywicy i ma twarde kości i b. szybko zarosło mu ciemiączko
ale my to co innego - bu u mnie Mirek miał PE od urodzenia
jednak ja daję mu co 2-3 dni trochę tranu
można zgłupieć z tymi lekarzami

u nas tez do tej pory nie czepiali sie krzywicy a ciemiączko zrastalo sie spokojnie ani szybko ani wolno, i my cały czas na wit d3 jestesmy tylko poprzednio na lato odstawiałysmy a teraz mamy zwiekszona. Ja juz tez nic nie rozumiem.....

Zapytaj bo ja nie znam odpowiedzi w tej kwesti a tak jak pisałam u nas co lekarz to inne zalecenia ja stwierdziłam ze jak dorastamy pod okiem jednego to niech juz z jego zasadami a nie co chwila co innego....

Dopadło nas choróbsko ZAPALENIE OSKRZELI :wściekła/y:
pierwszy raz musiałam dać Julce antybiotyk ale nie wiem czy coś w ogóle sie wchłonęło bo zwymiotowała mi po nim 5 razy nazywa się Augmentin Es znacie to cholerstwo???
Kaszle ją straszni, smary bo pępek istna MASAKRA!!!!! Gorączki nie ma. Dostałam 9 dni zwolnienia i w pracy od razu obraza taaa wymyśliłam sobie chorobę dziecka :angry::crazy::no: no prawdziwa zołza ze mnie:baffled::zawstydzona/y::wściekła/y:

Pola miała kilkudniową biegunkę. Była u nas teściowa, bo na razie nie mogłam sobie pozwolić na wzięcie wolnego. Na szczęście obeszło się bez odparzeń, bo nie dała sobie założyć pieluchy i pół dnia spędzała na nocniku! Co tylko zjadła od razu nocnik. Cieszę, że nie cofnęła się do pieluch.

reklama
kasiak - mój chyba kiedyś brał - ale coś mi się zdaje miał uczulenie i kilka dziewczyn też dawało
teraz na zap. oskrzeli - lekarka od razu mojemu przepisuje Klacid - po nim jest OK a więc nie eksperymentuję

Do góry