reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
Kasiunka ja sie w ogóle zaczełam zastanawiać czy to jednak skaza - wypiłąm kawe z mleczkeim i NIC, za dwa dni zjadłam deserek Gerbera z dodatkiem jogurtu i NIC dizś zjadłam zupę zabielaną śmietaną i zobaczy my. TZn dalej ma plamy ale dokładnie takie same jak wcześniej, raz jej bleda (np. rano miał blade, potem około 11 zczerwienialy a potem koło 15 zbladły) i tak samo jej się robiło wcześniej wiec ja już naprawdę nie wiem o co tu chodzi??????????????????????????????????????

Kropecka wspolczuje!!!!!I na pocoeszenie powiem, ze ja tez z takich wlasnie, chyba ze doproweadzona do ostatecznosci, cos tam potrafie

Gluszku a ja ci nie pomoge bo nie mam zielonego pojecia!!!!!!!

Mandarynka nie jem zadnych przypraw (tylko troche soli) w tym zadnch ketchupow, majonezow sosow, cebuli, czosnku, papryki (nawet tej slodkiej),
nie pije kawy/czarnej herbaty, sokow zageszczanych, no i standardowo nic wzdymajacego (groch , fasola, kapusta), aha i niczego co powoduje zgage czyli kwasnych i b. slodkich, nic na swierzych drozdzach, zadnego chleba ciemnego (bo sa na zakwasie), zadnego kakao (w tym czekolady), aha i nie jem kwasnych jogurtow/kefirow (niektore naturalne sa lekko kwasne)

nie wiem czy robie dobrze ale staram sie

Mała ma problemy z uszami i było płukanie i nie jest to zapalenie ucha tylko wydobywa sie jakas wydzielina do tego straciła apetyt i je tylko 2 a3 razy dziennie to sukces.A do teg po jedzeniu robi sie sina i ostatnio ma taki podwójny oddech i taki nie czysty(mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi bo ciezko to opisac) poza tym próbowałam podac jej zamoast robionego przez siebie deserku beser jablka z dynią z gerbera czy jablko z marchwia z bobowity i mała strasznie po tym wymioyowała i w piątek byłysmy w szpitalu.Kroplówka bo takie malenstwo szybko sie odwadnie dzis troszke śpi i idziemy do naszej pani doktor mam nadzieje ze powie ze to takie przejsciowe.
To tak po krótce.Ale mam nadzieje ze bedzie ok.
A ciezko Wam było doczytac bo nie wiele pisałam tylko wspomniałam o uszkach.
Jeszcze raz dziekuje Wam za troske.
Zycze powodzenia i duzo sił aby wytrwac w diecie.

Heksa, strasznie mi przykro :-( Napisz co powiedziała lekarka, hhmmm powiem wam że nasze dzieciaczki czasami mają takie dziwne objawy różnych wstrętnych choróbsk, że jestem w szoku bo takie maluszki tak muszą cierpieć :-(
Wcześniej myślałam ,ze dzieci chorują tylko na katar, kolki i raz na jakiś czas kaszel :-( - straszne

heksa moze to brak zelaza, moj brat mial takie objawy jak byl maly, przepisali mu zelazo i mu apetyt wrocil, tez byl biedaczek w szpitalu

trzymamy kciuki zeby twoje malenstwo szybko wrocilo do zdrowia

reklama
Do góry