reklama
Kasiunka ja sie w ogóle zaczełam zastanawiać czy to jednak skaza - wypiłąm kawe z mleczkeim i NIC, za dwa dni zjadłam deserek Gerbera z dodatkiem jogurtu i NIC dizś zjadłam zupę zabielaną śmietaną i zobaczy my. TZn dalej ma plamy ale dokładnie takie same jak wcześniej, raz jej bleda (np. rano miał blade, potem około 11 zczerwienialy a potem koło 15 zbladły) i tak samo jej się robiło wcześniej wiec ja już naprawdę nie wiem o co tu chodzi??????????????????????????????????????
T
Tamarunia
Gość
Kropecka wspolczuje!!!!!I na pocoeszenie powiem, ze ja tez z takich wlasnie, chyba ze doproweadzona do ostatecznosci, cos tam potrafie
Gluszku a ja ci nie pomoge bo nie mam zielonego pojecia!!!!!!!
Gluszku a ja ci nie pomoge bo nie mam zielonego pojecia!!!!!!!
toola
Fanka BB :)
Mandarynka nie jem zadnych przypraw (tylko troche soli) w tym zadnch ketchupow, majonezow sosow, cebuli, czosnku, papryki (nawet tej slodkiej),
nie pije kawy/czarnej herbaty, sokow zageszczanych, no i standardowo nic wzdymajacego (groch , fasola, kapusta), aha i niczego co powoduje zgage czyli kwasnych i b. slodkich, nic na swierzych drozdzach, zadnego chleba ciemnego (bo sa na zakwasie), zadnego kakao (w tym czekolady), aha i nie jem kwasnych jogurtow/kefirow (niektore naturalne sa lekko kwasne)
nie wiem czy robie dobrze ale staram sie
nie pije kawy/czarnej herbaty, sokow zageszczanych, no i standardowo nic wzdymajacego (groch , fasola, kapusta), aha i niczego co powoduje zgage czyli kwasnych i b. slodkich, nic na swierzych drozdzach, zadnego chleba ciemnego (bo sa na zakwasie), zadnego kakao (w tym czekolady), aha i nie jem kwasnych jogurtow/kefirow (niektore naturalne sa lekko kwasne)
nie wiem czy robie dobrze ale staram sie
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Mała ma problemy z uszami i było płukanie i nie jest to zapalenie ucha tylko wydobywa sie jakas wydzielina do tego straciła apetyt i je tylko 2 a3 razy dziennie to sukces.A do teg po jedzeniu robi sie sina i ostatnio ma taki podwójny oddech i taki nie czysty(mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi bo ciezko to opisac) poza tym próbowałam podac jej zamoast robionego przez siebie deserku beser jablka z dynią z gerbera czy jablko z marchwia z bobowity i mała strasznie po tym wymioyowała i w piątek byłysmy w szpitalu.Kroplówka bo takie malenstwo szybko sie odwadnie dzis troszke śpi i idziemy do naszej pani doktor mam nadzieje ze powie ze to takie przejsciowe.
To tak po krótce.Ale mam nadzieje ze bedzie ok.
A ciezko Wam było doczytac bo nie wiele pisałam tylko wspomniałam o uszkach.
Jeszcze raz dziekuje Wam za troske.
Zycze powodzenia i duzo sił aby wytrwac w diecie.
To tak po krótce.Ale mam nadzieje ze bedzie ok.
A ciezko Wam było doczytac bo nie wiele pisałam tylko wspomniałam o uszkach.
Jeszcze raz dziekuje Wam za troske.
Zycze powodzenia i duzo sił aby wytrwac w diecie.
Heksa, strasznie mi przykro :-( Napisz co powiedziała lekarka, hhmmm powiem wam że nasze dzieciaczki czasami mają takie dziwne objawy różnych wstrętnych choróbsk, że jestem w szoku bo takie maluszki tak muszą cierpieć :-(
Wcześniej myślałam ,ze dzieci chorują tylko na katar, kolki i raz na jakiś czas kaszel :-( - straszne
Wcześniej myślałam ,ze dzieci chorują tylko na katar, kolki i raz na jakiś czas kaszel :-( - straszne
toola
Fanka BB :)
heksa moze to brak zelaza, moj brat mial takie objawy jak byl maly, przepisali mu zelazo i mu apetyt wrocil, tez byl biedaczek w szpitalu
trzymamy kciuki zeby twoje malenstwo szybko wrocilo do zdrowia
trzymamy kciuki zeby twoje malenstwo szybko wrocilo do zdrowia
reklama
Podziel się: