reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopiec czy dziewczynka- pomyłki lekarzy na usg

czesc kochane jak sądzicie jaka to płeć?
lekarze w 13 tygodniu stwierdzili inna, po tym usg z którego zdjęcia wstawiłam znowu odmienne zdanie i teraz już nie mam pojęcia jak zwracać się do dziecka w brzuszku.
dziewczyny pomóżcie!

Załączniki

• IMG_20190417_2352425.jpg
    3,6 MB · Wyświetleń: 1 347
  • IMG_20190417_2352263.jpg
    3,8 MB · Wyświetleń: 1 262
reklama
Dziewczyny, pomocy.
Co wizytę dostaje inne informacje o płci. Na ostatniej lekarz stwierdził, że nie jest pewny bo zasłania rączka.
A później wśród zdjęć znalazłam takie (załącznik).
Czy to ta rączka? Czy to penis?
Screenshot_20190505-000502_Photo Editor.jpg

Ja już zglupialam...
Zdjecie z 31tc.

Ja prowadzę swoją ciążę w Lux medzie i lekarz, który wykonywał mi USG w 13tc nie chciał zdradzić jaka będzie płeć, żeby nie wprowadzać nas w błąd.
Cierpliwie (chociaż już coraz mniej :p) czekamy do następnego USG w 20tc, które już za 11 dni!!
Trzymajcie kciuki, żeby malutkie pokazało co tam ma! :):)

czesc kochane jak sądzicie jaka to płeć?
lekarze w 13 tygodniu stwierdzili inna, po tym usg z którego zdjęcia wstawiłam znowu odmienne zdanie i teraz już nie mam pojęcia jak zwracać się do dziecka w brzuszku.
dziewczyny pomóżcie!
Wydaje mi się że dziewczynka... Ale lekarzem nie jestem;-)

reklama
Dziewczyny, pomocy.
Co wizytę dostaje inne informacje o płci. Na ostatniej lekarz stwierdził, że nie jest pewny bo zasłania rączka.
A później wśród zdjęć znalazłam takie (załącznik).
Czy to ta rączka? Czy to penis?Zobacz załącznik 968967
Ja już zglupialam...
Zdjecie z 31tc.
Zapytam z ciekawości, na zdjęciu wydaje się być chłopiec, teraz pewnie jesteś już po porodzie, czy się spradziło? ;-)

reklama
Do góry