reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
ja też wybiorę ubranka w kolorze neutralnym. Od początku ginka mówi coprawda,że będzie chłopiec,ale na 100% uwierzę dopiero jak zobaczę.
Ja mam mnóstwo żółtych dla chłopaka.mija79 pisze:U mnie też na 99% dziewczynka ,ale niechce kupowac samych różowych czy żołtych ubranek.Bo co będzie jeśl ten 1% wygra.Chociaż moja ginka powiedziła że nie zdażyło się jej pomylic.
A co, nie pasują? część z nich ma nawet wyszyte ciężarówki itp
cleo28
Fanka BB :)
z kolorami dla dziewczynek jest o tyle łatwiej że niebieski też pasuje, gorzej jest z chłopcem bo jemu w różowym to nie bardzo. Ja też kupilam żółty komplecik dla dzidziusia dziewczynki/chłopca jeszcze wtedy. Choc wiecie co, czy w wieku tych paru tyg. to wazne, najważniejsze aby maleństwo dobrze czuło sie w tych ubrankach
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Ja właśnie żółty/ kremowy uważam za neutralny.
W takim kolorze mam kocyk, rożek ręczniczek, kaftaniki. W innychkolorach też mam. Ale głownie kremowy i zielony.
W takim kolorze mam kocyk, rożek ręczniczek, kaftaniki. W innychkolorach też mam. Ale głownie kremowy i zielony.
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Nakrętko spoko! czemu żółty miałby nie pasować do chłopca faktycznie moze śmiesznie by było gdybyś go ubrała w różowy komplecik :laugh: przecież na początku to nie ważne w co go ubierzesz, ubierzesz w to co będziesz miała, a najważniejsze szczególnie na początku jest to żeby mu było dobrze i ciepło
reklama
Podziel się: