reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Dzięki Kochane :*
jestem tak zdenerwowana że ledwo mogę pisać! zdałam ten środowy :D dziś jeszcze tylko 1 i będzie spokój! błagam trzymajcie mocno kciuki o 16.00!! :) już 2 razy trzymałyście i pomogło hehe ;)

reklama
Hej dziewczynki :-) Odzywam sie dopiero teraz bo przez cały dzień miałam taki zapiernicz, że szkoda gadać! No ale powoli dzień w pracy sie kończy także już czuje weekend :-D

Lovely bede trzymać kciuki mocno mocno ! Dasz rade ja w Ciebie wierze :*:*
Tak w ogóle to ciekawa jestem czy jakaś fasolinka w Tobie siedzi :-) okres to ponoć nie wszystko zresztą w Naszym gronie mamy takie 'przypadki' jak Anijka i Niunia :tak:;-)
Jeżeli coś mówi Ci, że może kruszynka sie w Tobie zadomowiła to zrób test :-):-) Co Ci szkodzi? :-)

Mazia ciesze się, że u Ciebie wszystko gra :-) Fajnie, że rodzice tak ciepło przyjęli Twoją ciąże :-) Jeszcze teraz ślubik i nic Wam do szczęscia więcej nie potrzeba - nic, bo jestem pewna, że dziciątko urodzi sie zdrowe i silne :tak::tak::tak: Wiesz kochana mogłabyś sie częściej odzywać, nie musisz Nam na wszystko odpisywać, wystarczy, że napiszesz co u Ciebie - wiemy, że jesteś teraz zabiegana i wybaczamy Ci to :* poza tym mogłabyś wstawić fotke brzuszka bo na pewno już coś widać - w końcu zaczął się Wam czwarty miesiąc :-D:-D

Elisse zdradź Nam kim jest szczęśliwy wybranek, z którym idziesz na randke ! :-D trzymam kciuki za Was :*:*

Anijko i Niunio ;D Uwielbiam czytać Wasze posty, w których piszecie o dzidziach, przygotowaniach :-):tak: To musi być wspaniałe :-)

Anijka wiem, że i na mnie przyjdzie czas :tak: Już zwolniłam ... Co ma być to będzie. Wierze w przeznaczenie ;-) Nic na siłe :;-);-)

Pa kochane :*:* Dzisiaj już mnie pewnie nie będzie, jutro sie odezwe na pewno :* A Wy piszcie duuużo, żebym miała co czytać hehe :-D:-D:-D
buźka :*

Hej dziewczyny! Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie do Waszego forum ;)
Podczytywalam Was co pewien czas a takze inne fora. ale jak narazie nie znalazlam miejsca dla siebie ;-) bardzo bym chciala miec dzieciaczka a moj chlopak mowi ze to jeszcze nie pora ;-) Pozdrawiam was wszystkie!!

Lovely, zaczynam 3mać kciuki:) Dasz rade Słońce!!!:)
Hmmm... to mówicie, że jeszcez nie wszystko stracone... no zobaczymy jak to będzie:))) Poczekam jeszcze troche i moze test zrobie;D
Shiraa... zwolnij troche:D :)))
agatakat Witaj w naszym gronie!!!;)
Buziaaa:*

Witaj Agato :-) Miło mi Cie poznać ;-)
Trafiłaś na odpowiednie forum, bo My tu wszystkie jesteśmy miłe :-D i już zostałaś przyjęta do Naszego grona ;-) Teraz wszystko zależy tylko od Ciebie :tak: czy zechcesz z Nami pisać czy nie :-p
Może tak na wstępie napiszesz coś o sobie? Ile macie lat? :-) Bo może wiek w posiadaniu dziecka jest przeszkodą? :tak:
pozdrawiam Cie cieplutko i odezwij sie jak najszybciej rzecz jasna :*

Ej dziewczyny myslałam, że chwile sobie popiszemy a Was nie ma :-( Jaka szkoda :-(

Już po pracy???:))) Wreszcie upragniony weekend czyż nie????:))):*

No i sama zostałam... ehhh...

Ostatnia edycja:
Właśnie - po pracy i w perspektywie tydzień wolnego :-) zapowiada siębardzo pracowicie, ale co tam.
Shiraa toś napisała z tym szczęśliwym wybrankiem :tak: samych wybranków poznaję, bardziej pasowałoby wybierających mnie. Jak szaleć to szaleć. Jestem wolna i mam zamiar trochę ludzi poznać.
Lovely tylko jeden egzamin. To już z górki. Trzymam kciuki, by się udało.
Agatakat witam serdecznie, teraz napisz cosik o sobie :-) dlaczego Twój TŻ nie chce mieć dziecka itp.
Ja jestem średnią fanką ikei, ale zawsze kręcę nosem. Mająsuper dodatki :-D i uwielbiam sobie chodzić po tych mini mieszkankach :happy2: kiedy ja takie swoje 4 kąty będę mieć :nerd:

heja dziewczyny! dzieki za takie milutkie przywitanie :-D

ja jestem, do 5 siedze u rodzicow bo chlopak konczy prace o 5 i wtedy musze po niego pojechac ;)

mam 19 lat (w styczniu skoncze 20) a moj chlopak 22 (w pazdzierniku skonczy 23). mieszkamy sobie w anglii. ja od 4 lat a moj chlopak od roku przebywa w uk na stale. pracujemy oboje, ja co prawda na pol etatu i w tym roku zaczynam studia (jesli wszystko dobrze pojdzie). po cichu to ja jednak mam nadzieje, ze nie pojdzie i wtedy bedziemy sie mogli zaczac starac hehe. czy ja wiem, nie czuje sie za mloda. moze tez dlatego ze tutaj czas leci tak szybko i wszyscy nookolo szybko dojrzewaja, rzenia sie i rodza dzieci :-D

mam nadzieje, ze niedlugo was wszystkie poznam i bede miala cos do napisania do kazdej a narazie sorki ze tlyko o sobie

reklama
Hmmm... no cóż, każdy dojrzewa do macierzyństwa indywidualnie i trudno stwierdzić jaki wiek jest najlepszy na tak ważny krok w życiu:) Tylko wiesz Agatko, wydaje mi się, że powinniście oboje być gotowi na bycie rodzicami... żebyś miała wsparcie u boku swojego ukochanego:))) Chociaż wiem, że pragnienie poczucia maleństwa w brzuszku jest większe od racjonalnego myślenia, sama tak mam:)))
Elisse, trzymam kciuki za Twoje szaleństwa, mam nadzieje, że zakończą się powodzeniem:))):*
Lovey Słońce daj znać jak Ci poszło:)))
buzia:*

Hmmm... nie wiem o co chodzi ale od poniedziałku utrzymuje mi się stan podgorączkowy i te wczorajsze dziwne mdłości...

Ostatnia edycja:
Do góry