reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Ja już jestemmm ;-)
Dzień można powiedzieć udał się :)

Paluska
Ha! też oglądałam ten Twój filmik... też tak chce:))) Widać, że maleństwo będzie miao dużo energii:)))
Nie strasz :-D

Shira
Heh aż łzy miałam w oczach :zawstydzona/y: Normalnie tak mnie jakoś ścisnęło ... To musi być wspaniałe uczucie ... Jak bardzo bym chciała je poczuć wiem tylko ja.
Głuptasek! Już Ci mówiłam, że na pewno za niedługo się doczekasz :) Nie każdemu udaje się tak szybko jak mi.. za jakiś czas sama będziesz cieszyła się każdym kopniaczkiem ;**

Lovely, uda się :)
Mazia to fajnie, że wszystko super u Ciebie się tak układa..! :) :tak:

A ja sobie siedzę w fotelu, owinięta kocem i nudzę się troszkę :-(

reklama
ellisse twoj ex jest szurniety ja bym mu juz tak pwoiedziala ze by mu poszlo w piety!! co za bezmog i on ma 30 lat? chba z ena tyle wyglada ale rozowojowo zatrzymal sie w podstwowce ...skoro wie do czego sluzy mu penis to niech bierze od[powiedzilanosc za to .nie przyejmuj sie nim:) znajdz innego ktory trzezwo mysli :)
elisse wrrrr.....rozwalaja mnie tacy idioci...ehhh....tez jestem ciekawa, ze niby jak twoje zachowanie mialo wplynac na to, ze on nie chcial tego dziecka? nie powiem ci zebys sie nie denerwowala, bo w takiej sytuacji to chyba niewykonalne..natomiast staraj sie zdystansowac do tego.....on nie jest wart nawet twojego spojrzenia....
Mnie też on rozwala swoim podejściem do życia. Cieszę się, że się od niego uwolniłam. Jestem wybuchowa, więc zawsze mówię co mi leży na sercu. Niunia nie widziałaś jego pokoju :-) jak z podstawówki :no: koleś pomylił się rocznikiem :-p ja jutro idę na moją pierwszą randkę. Ciekawe jak będzie.
Elisse moze nie utrzymuj z nim kontaktu?
E tam. On mi zrobił niezłą sieczkę z mózgu, to ja mu pokażę, co stracił. Teraz ja dyktuję warunki. A jak będzie mnie błagał bym wróciła, kopnę go w ...

Anijka maluszek w brzuszku się fajnie bawił :-D też tak chce :tak: jak dodtykałam koleżanki brzucha jej mały rozrabiał, to super było wrażenie. A jak samemu się odczuwa... niebo na ziemi :happy2:
Shira mnie też cośostatnio korci by zacząć palić. Tyle mam stresów - nie wyrabiam.
Paluska_a może Twój się tak przyzwyczaił do mieszkania razem i cośzrobi w tym kierunku? Jak wszyscy piszą o sobie, to ja też. Mam 26 lat, jestem z wielkopolski. Rozstałam się po 1,5 roku z facetem, po tym jak zaszłam w ciążę i poroniłam przez to jak mnie traktował. Teraz szukam normalnego faceta. Niedługo idę na nowe mieszkanko i czekam mnie znalezienie nowej pracy. Same zmiany w życiu i wszystko jest w jednym czasie.
Maziu jak ja zazdroszczę. Teraz bym była w 10 tygodniu :-( dobrze, że ciąże rozwija się prawidłowo. Powodzenia na ślubie, dwa tygodnie szybko zlecą i będziesz mieć wolne.
Lovely i jak egzaminy? Udało sie?
Anastazzja jak idzie odchudzanie? Też będę musiała zacząć ćwiczyć. Kondycji w ogóle nie mam.

Elisse no i bardzo dobrze pogrywaj z nim troche zeby zalowal tylko uwazaj zeby w te zagrywki sama nie wpadla tzn chodzi mi o to zebys przypadkiem mu nie ulegla..
randka?super aby to byla owocna randka moze to ten wlasciwy?:)3mam mocno kciuki zaslugujesz na kogos wspanialego

a ja chyba musze zaczac szukac nowej pracy albo zajsc w ciaze i isc na zwolnienie:|
wiecie co przeczytalam sobie horoskop i bardzo dobrze mi tam wroza(slub i dziecko:p:p:p) no zobaczymy czy cos siesprawdzi:-pnie wierze w to ale lubie czasem poczytac ostatnio tego nie robilam to daje mi taka wewnetrzna sile jak jest cos pozytywnego:)

jutro ide do gin (jak wstane:p) mialam odebrac cytologie i zobaczyc co tam z moimi jajnikami ogolniue to jestem zmeczona wszystkim i jakas zrezygnowana:(

Cornellka ja jestem z Kraśnika, a studiuje w Lubinie, ale czuje się jak bym była z Lublina... tutaj tak naprawde mam wszystko co mi do szczęścia potrzeba:)))
Anijka to właśnie dobrze, że maleństwo takie ruchliwe... hehehe... nie będzie Ci się nudzić:D

Kurcze... coś od wczoraj mnie mdli... brrr... może ja w ciąży jestem:D

pauluska trzymam kciuki zeby to byla fasola:)
ja tez juz po sniadanku zagoscilam tutaj dzis jestem jakas pelna obaw - mam do odebrania wyniki z badan mam nadzieje ze dobre trzymajcie kciuki ...gdzie tam 13 40 chyba do tego czasu powyrywam sobie wlosy.noc straszna najpierw wstalam o 12 zjesc cos bo bylam glonada lewdo co usnelam
o 1 obudzily mnei skurcze mialam je pol godizny ale pochodzilam i przeszly -szkoda:/:crazy: potem o 3 30 rano moja Muza zaczela tak sie wiercic wypinac ze mnie obudzila i nie moglam jej uspokoic do 5 rano kurzce a wstalam o 8 20 bo musialam wyjsc z psem zjesc bo zas bylam gruba - aha
wczorasj sie wazylam i to wqacale nie smieszne ale w poltorej tygodnia 4 i pol kilo na plusie z samego rana sie wazylam na czczo i bylo 67 kilo rowne a przed ciza 47 ,2 masakra praswie 20 kilo ale gdzie mi to idzie?? troche w tylek i tak to nie wiem gdzie :D:D:zawstydzona/y:

Cornellka, ja też nie lubie Kraśnika:D
Hmmm... ale raczej chyba w ciąży nie jestem:((( Miałam okres... przedwczoraj mi się skończył:(

reklama
Elisse uczucie faktycznie niesamowite, ale czasem boli :O Powodzenia na randce ;))
Paluska, byle w nocy było spokojne :tak:
Niunia, to nieźle, że 20kg na plusie a nic nie widać.. Też bym tak chciała :-p

Ja wstałam dzisiaj wcześniej niż zwykle :) A tu słoneczko od rana.. Zazwyczaj o tej porze mgła była :-D

Do góry