reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Ojjj facet to facet... specyficzny gatunek, którego nie da się do końca zrozumieć:))) Więc nie ma co się przejmować... Oni inaczej przekazują uczucia <nie zawsze tak jak byśmy tego od nich oczekiwały> Myśle, że Twój chłopak jest po prostu tym wszystkim zestresowany i jeszcze niepotrzebnie przy tym stresuje Ciebie... ale ten typ już tak ma...:-);-)
Dobranoc Słońce!!! Kolorowych senków Ci życze:*

reklama
Jutro będzie lepiej!!!:))) I koniecznie kup czekoladę... kg się nie przejmuj, szybko przy maluszku się ich pozbędziesz:))) ;*

No masz rację, masz.. ;* Dziękuję ;) Poprawiłaś mi humor.. Już wzięłam prysznic, jeszcze wypiję herbatkę malinową i idę do łóżeczka ;-)
Dobranoc! :))));*

Dzień dobry dziewczynki:* Chociaż dla kogo dobry, to dobry...;/
Jestem niewyspana... zła... brzuch mnie boli i cholerna ósemka i najchętniej bym kogoś rozszarpała... ehhh...
Wczoraj mój polazł na piwo... z jakimiś chińczkami... portugalczykami i cholera wie z kim jeszcze... Oczywiście on nie potrafi wrócić o ludzkiej porze do domu... zrobił mi pobudke ok 2 w nocy... myślałam, że go zabije... Zamiast iść od razu spać to go na rozmowe wzieło... zasnęłam po 3... i o 6 już budzik mu zadzwonił... jakaś masakra normalnie... następnym razem z gołębiami na trawniku przed blokiem będzie spał... Brrrr...:wściekła/y:

Anijka jak tam samopoczucie, lepiej już dzisiaj???:*

Dziewczynki odezwijcie się, smutno tutaj bez Was...:*

Hej :*:*

Paluska mieszkacie razem czy co?? bo już sie pogubiłam :-)
U mnie lipa, pokłóciłam sie wczoraj z TŻtem i nie wiem co będzie ... Mam już dość.
Poza tym jestem cholernie niewyspana i nic mi sie nie chce. Ludzi znowu od groma ... Chwili spokoju nie ma ... :-( I niedobrze mi strasznie bo przez okno dostaje sie smród spalin :wściekła/y: A ja tak tego nie cierpie ... Już głowa mnie boli :wściekła/y:

Poza tym z utęsknieniem czekam na weekend ... Paluska czekam na Ciebie :*

Właśnie Anijka ... Czytałam, że masz jakieś wahania nastrojów ... Co sie dzieje Słoneczko? Nie bój sie porodu - każda go przechodzi :tak: A potem nie pamięta jak zobaczy swoją Kruszynke :-)

Paluska pytałaś ile fajek wypalam dziennie ... Hmm już nie licze. heh ... Dużo ich.

czesc dziewczyny ja juz po sniadanku :-)
anijka fajny filmik tomoja non stopp tak sie wierci tylko ze ona cala glowe i dupe i mypina a dzis w nocy obudzilam sie o 3 bo maialm wrazenie ze mi wyjdzie z brzuchja rekami tak sie przepychala ze ja nie moge tez mam zdjecie ale nie mam kabla do tel kurcze ale mnie az to boli no ale sie ceisze bo tak reka szura mi bo brzuchu od lewej do prawej strony ze widac taka piastke a ja ja po niej gilgocze ...anijka nie przejmuj sie 7 8 kilo to ja mialam w 5 miesiacu nawet i nie teraz mam aktualnei 17 kilo na plusie ale nie widac:) rozeszlo sie po kosciach
a co do porodu to ja wiem ze bedzie bolec ale pomysle tylkoze zobacze wkoncu moja corke ten pierwszy krzyk jak poloza ci ja na brzuskzu no poprostu bajka jzu juz chce chodz wiem ze bedzie bardzo bolec
a palenie kochane rzucie ja rzucilam drazu jak sie dowiedziam o fasolce a tera to na papierosty reaguje jak alergik :) dzis jade wybrac loze do pokoju jak powiesze moskiterkie kupie zarowke do lampi nad lozeczkiem :p i rozloze lozeczko i ubiore je to wstawie fote:)

Paluska, dziś się zapowiada dobry dzień (OBY) :)) O 11 przyjeżdża do mnie mój P. więc mnie nie będzie do wieczorka tutaj :* Posiedzimy troszkę w domu, bo ja jestem jeszcze nadal chora, więc wolę nie wychodzić nigdzie.. zresztą ta pogoda.. U mnie od rana deszcz.. I tak ponuro :-( Może potem się rozjaśni.. :tak:
Shira ja też się z moim wczoraj pokłóciłam :-p Jakiś dziwny dzień był.. Nie przejmujmy się nimi ;-)
A wahania nastrojów mam, to prawda.. podobno w 3 trymestrze przychodzą znowu :-D w 2 nie miałam :blink: Nie chodzi tylko o poród, boję się tego wszystkiego co jest przed nami, będzie ciężkooo :-( No, ale nie chce mi się myśleć teraz o tym, bo znowu wpadnę w dołek! :-) Muszę iść teraz posprzątać bo tyle kurzu się nazbierało, że aż mi byłoby wstyd przed TŻ-tem :-D:tak:

Odezwę się wieczorem! Buziaki ;****

ale Wam się na rozmowy z rana zebrało:p ja zazwyczaj o takiej porze jestem dopiero po 4-5 godzinach spania,czyli dla mnie to środek nocy:p nie wiem czemu dziś się tak rano obudziłam:p:rofl2:

zaraz sobie na stepperku poćwiczę, a potem za śniadanko zabiorę i do sprzątania...:(

Anijka...Shira...faceci faktycznie są jacyś tacy niedorozwinięci:p i chyba ten fakt należy zaakceptować:p

reklama
Właśnie ! Bym zapomniała ! Anijka wczoraj wieczorem ściągnęłam Twój filmik ... Heh aż łzy miałam w oczach :zawstydzona/y: Normalnie tak mnie jakoś ścisnęło ... To musi być wspaniałe uczucie ... Jak bardzo bym chciała je poczuć wiem tylko ja.

Niunia jak byłabym w ciąży bez zastanowienia bym nie paliła i to chyba jedyny skuteczny sposób na rzucienie ...

Do góry