reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

cornelka no wlasnie najgorzej ze mama mu tam bedzie pomagac hehe czytaj zajmowac sie lucja :) jedyne co pewne to to ze od nikogo obcego nie wezmie jesc ani nie da sie uspic nikomu obcemu :) wiec M. tak czy siak bedzie musial to robic :)

racja...trzeba spac...jutro rano pobutka pewnie po 6.... :|

reklama
cornelka nie wiem :) pomijajac ze lucji ciezko sie spi w obcych miejscach,.....jeszcze zeby jej ida i w nocy sie budzi :) jak mi przykro normalnie ze M. sie nie wyspi jutro :D

Matosia:) z całego serca Ci zazdroszczę:p

Kinga....faceci są beznadziejni...wiesz mi się wydaje, że MOŻE te problemy wynikają z różnicy wieku, bo u mojej koleżanki jest to samo!!! dokładnie to samo o czym Ty mówisz! bo w sumie w moim otoczeniu pary w podobnym wieku nie mają takich problemów,ale wiesz...może trafiłaś na pedanta?:D

Kinga to jest zmora chyba wszytkich facetow ja z P jeszcze nie miaszkamy razem sporadycznie sie zdaza na pare dni alw caly czas mu wpajam ze nie trafil na dziewczyne ktora za nim sprzatac bedzie uwazam ze trzeba sie dzielic obowiazkami i juz w przyszlosci tez pewnie bedziemy sie o to klocic

nie pamietam ktora ale wtawila spodniczke swietna mojemu tez by sie napewno spodobala:-)

no wiecie co gdzie wy wszystkie jestescie myslalam ze poczytam cos a tu cisza:(

Kinga a niech sie meczy:p

Anastazja co tam u Ciebie?jak sie 3masz?

Kolia nie mieszkacie jeszcze razem?myslalam ze juz bo dziecko jest a to kiedy planujecie?

Elisse odezwalabys sie

Cannella i jak wypadl dzien pogodzeni?:)

Matosia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia udanego weselicha:)

Czesc dziewczynki wlasnie troche znalazlam czasu by napisac bo do mojego m przyszlo 2 kolegow i graja na plejstejszyn:)
Kurcze po tym jak go zrypkalam to ja gonie poznaje ...Jak mu cos pwoiem to odrazu to robi... dzis mu pwoiedzialm ze przemalujemy pokoj (choc byl pol roku temu malowany ale mam woja wizje):)) to ani nie zaprotestowal pojechal ze mna po farbe i pwoiedizal ze daje mi wolna reke -szok!! hehe pyta sie czy moga koledzy na chwile wpasc zagrac ...powiedizalm ze mam smaka na laysy cebulkowe to patrze a on sie ubviera i dzie- nawet nie mowilam z ema po nie isc :szok::szok: normlanei szok :-):-):-) terapia wstzasowa chyba pomogla:)
A tak pozatym to wekendzik idzie Nam bosko zas dostalismy przesylke z irlandii i przyszly nam 2 kartony nowych ciuszkow nawet mamy dresiki z nike na mala bo s ateraz ta przeceny -75% , i oczywiscie moj zazyczyl sobie spiochy menchester united wiec je dostal - pewien co chwile bedzie chcial w nich mala ubierac hehe moja niunia daje czadu w brzuskzu
matosia zycze powodzenia na nowej drodze zycia:) uczcze to szklanka mleka z miodem:zawstydzona/y:

Niunia no i dobrze w koncu niedlugo dziecko na swiat przyjdzie a on takie rzeczy robi niech lata i robi to na co masz ochote a jak malujesz pokoj?

reklama
Do góry