reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Matosia...pogratuluj swojemu prawka:p ja zdalam za pierwszym:p ale 3 lata temu:p fajny ten mutsy:) mi one tez sie podobaja:p tylko ta cena:p troche powala:D ale jak bede miec dzidziusia, a ty nadal ten mutsy to wpadne do Ciebie na jazde probna:p a powiedz mi gdzie wy wesele organizujecie? i na ile osob? i ile mniej wiecej wam to wyjdzie (dobrze miec przetarte szlaki w razie czego:-):rofl2:) a moja kolezanka ma podobny chicco:) tylko pierwsze kola sa wieksze:) wozek dla mnie ok tylko ma dwie wady ( nie ma regulowanego podnozka i skreca jak sie pusci jedna raczke, co jest dosc niewygodne jak chcesz np gadac z kims przez telefon,choc niby mozna zrobic blokade kol i wtedy moze jest ok)

Patrycja tez tak mysle:D mi sie x-lander i bolder 4 sd podoba:p jakos 3 kolowce do mnie nei przemawiaja,choc maja wielu zwolennikow:p

reklama
Elisse to moj 26dc czyli za 2-3dni przylezie takze to nie owulka ani nic z nia zwiazanego dzisiaj w nocy myslalam ze umre takiego bolu dostalam nigdy nie mialam problemow z pecherzem takze nie wiem jaki to jest bol boli mnie jak zrobie siku tak strasznie ze az robi mi sie duszno i slabo i mimo iz boli mnie po siku to nie wydaje mi sie zeby to byl pecherz i to jest taki albo silny bol albo jakby mi sie cos gotowalo w srodku pierwszy raz taki bol mialam jak leczylam nadrzerke od tabletek i tak mi zostalo ale dzisiaj przeszlo juz samo siebie :(nie wiem co to moze byc

No ciekawe Cornelka co to może byc .. Może warto będzie przejsc się do lekarza ja boli Cię gdy sikasz? :( Kochana przytulam Cie :*

Wczoraj była okropna burza u mnie. Koło mnie drzewo runęło na ulice i nie było przejazdu. W mieście wygięło na drugą strone ulicy sygnalizacje świetlną. Niedaleko mnie jedno drzewo runęło na dom, a drugie na linie wysokiego napięcia i nie było światła chyba ze 4 godziny. Żeby tego było mało pękła nam rura koło domu i nie mamy wody :( Wczoraj kąpałam się u TŻta a rano myłam włosy u koleżanki ... Masakra ;|

Witajcie :**

Matosia ja też zdałam za pierwszym razem prawko więc witaj w klubie:) ale ja zdałam 4 lata temu więc mam już spory staż hehe:) mam nadzieje, że mój R też zda za niedługo:)

Mazia przepraszam, że Cię nie odwiedziliśmy jak byliśmy ale następnym razem się zgadamy:D

Kurcze wczoraj było u mnie 40 stopni na termometrze, popołudniu nawet ponad 40, a dzisiaj jest pod chmurką :/ mam nadzieje, że jutro będzie ładna pogoda bo Radek ma wolne i mieliśmy nad wodę jechać, ale pewnie pogoda zrobi nam psikusa i będzie padać...:/ ale się wtedy zdenerwuje :[

Cornellka szybko biegnij do lekarza to moze byc pecherz.Wiem bo mialam podobne objawy.Dlatego odrazu do lekarza.Wte pędy

Patrycja ja własnie słyszalam,ze jutro ma być brzydko:baffled::baffled:zawsze na weekend pogoda musi sie zepsuć:angry::angry::angry:

Cannella Matko ale burza:szok::szok::szok::szok:ja sie boje burz.

Zosiek widzę,ze Ty nieźle zoorientowana w wózkach.Ekspert można powiedzieć.A jak tam w Lizbonie.Kiedy wracasz?:-)

U mnie dzisiaj 30 dc(teoretycznie 3 dzień spoznienia,praktycznie zdarzyl mi sie raz 30 dniowy więc na razie o niczym to nie swiadczy).Tempka dalej wysoka.A myslalam,ze spadnie bo tak mnie wczoraj brzuch wieczorem bolal,jakby na @ ale jednak trochę inaczej.Nie wiem jak to wytłumaczyć.Mam tak juz z tydzień albo i dłuzej.Wieczorami tak mnie ćmi:baffled::baffled:.Mialam jutro robić test ale chyba jednak nie zrobię,bo nie mam dzisiaj jak po niego iść.Więc zrobię dopiero po weekendzie .Jesli @ nie przyjdzie.Mam nadzieje ze @ mi nie zrobi niespodzianki i nie bedzie sie spozniac tak jak Tobie Cannela.NIgdy tak nie mialam ale kto wie.Najdluzszy moj cykl to własnie 30 dni.

mialam isc ale nie wiem co mi jest i do ktorego lekarza powinnam sie udac myslicie ze o pecherz?nie boli mnie przy sikaniu tylko po nim tak jakbym za dlugo 3mala i mi sie tam juz by nie miescilo narazie nie bede szla pojde po okresie i do gin musze skoczyc bo to moze tam cos jest nie tak ale to juz wszystko po okresie narazie zyje :)

Cannella u mnie przed wczoraj takie burze byly naszczescie szkod nie bylo ale jak ogladalam tv przed 24 to wlasnie slyszalam co sie dzieje normalnie szok az szybko poszlam spac zebym tego nie slyszala a Ty jak tam przyszedl okres?

Patrycja my tez mielismy jechac na weekend nad wode ale slyszalam ze ma byc deszczowo no kurde jak czlowiek ma wolne to nigdzie wyjechac nie moze bo leje a jak wroce do pracy to sie ugotuje;(

Mazia 3mam kciuki aby nie przyszlam wierze w to:)

Kinga gdzie sie podziewasz jak tam samopoczucie?

A gdzie tam przyszedł ... Dzisiaj 9 dzień spóźnienia ... koszmar jakiś! 8 lat miesiączkuje i dopiero teraz spotkało mnie coś takiego :(

bo to moze byc dzisius:)przeciez gin ciazy nie wykluczyl a mialas robic test w czwartek i co?

wiecie co chyba macie racje to zapalenie pecherza przewialo mnie przez mojego gluptasa bo mu wiecznie goraco i otwarte okno jeszcze wiatrak ehh:(tylko ze to jakies nietypowe bo mnie boli jak juz oddam mocz ani nic podczas ani wczesniej

Ostatnia edycja:
hej dziewczyn co do wozkow to fakt droogie jak nei wiem co :( my akurat z tym problemu nie mielismy bo dostalismy wozek od mojego brata :) dokladnie taki jaki mi sie najbardziej podobal wiec straasznie sie cieszylam :)
a ja dzis jade nad otwarte morze :) zostawiam tosie tatusiowi i wracam w niedziele wieczorem :) robie cos na styl panienskiego :p ale bardziej poprostu wypad :) no i nareszcie odpoczne od wszystkiego juhu! :) chociaz za mala bede okropnie tesknic :(

reklama
przeczytalam chyba milion stron o wozkach:D ale szczerze to samemu trzeba wyprobowac, bo ile kobitek to tyle opinii:p hehe:p

a ja ostatecznie zdecydowalam sie na informatyke i ekonometrie i tam startuje od pazdziernika:D wiec matosia na jednym wozku jedziemy:p szkoda tylko,ze na roznych uczelniach...:(

a ja dziewczynki lece na plaze, bo juz najwieksze upaly przeczekalam i na 13 bede na plazy:) buziaczki:`*

Do góry