reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
kiedys to normalne bylo ze kobiety w wieku 18 czy 17 lat braly sluby i nie z powodu dziecka moja babcia miala 17 lat i juz ponad 50lat sa razem ale to raczej juz z rosadku niz milosci tzn od jakis 20lat tak trwa ale coz nie rozwodza sie:p

Elisse bierz sprawy w swoje rece bo to nie ma na co czekac:)

ja bede jeszcze cierpliwa moze w koncu ruszy glowa i sie oswiadczy:p

u was tez taki gorac?
ale w nocy u mnie burza byla normalnie szok

Hej :D
Co tam u Was? Jakoś tak cichutko się zrobiło na Naszym forum, że to aż niewiarygodne :)

Mazia kiedy masz następną wizyte u lekarza? Tak w ogóle to czemu nie zrobiłaś żadnego testu? Twarda jesteś widze ;D

Cornelka u mnie też upał, a w UP nie ma czym oddychac :( Taki zaduch panuje, że chce do domu :(
Ja to nie mam nadziei,. że zobacze pierścionek ;D No trudno poczekam pare lat ;D

Cannella dziewczyny na staraniach,obserwowały juz wieczorem przed @ spadek tempki z 37.5 do 36.4,więc widocznie coś w tym jest.
Zosiek masz racje niech sie w koncu oświadczy,faceci to juz w ogole nie myślą.Oni myslą ,ze jak dziewczyne poderwali to juz nie musza sie starac,a ni nic.
Ellise jak tam u CIebie staranka i w ogole.
Cornellka kupuj wiesiołka!i mecz tego swojego.Bo z facetami to nie wolno sie piepszyć.
Matosia u mnie dziadkowie z obu stron 50 rocznice nie dawno mieli.Moi rodzice 23 beda miec w listopadzie.A wszystkie wlasnie brały slub w wieku 18-19 lat.

Ja wczoraj miałam dziwne ćmienie w brzuchu.Myslalam,ze @ dziś przyjdzie ale tempka dalej wysoka ponad 37 ( o 7) więc chyba dzisiaj nie przyjdzie.W ogole to moj 29 dc.Czyli teoretycznie 2 dzień spoznienia.A praktycznie zdarzały mi sie cykle 29 dniowe a raz nawet 30 dniowy.Więc pozyjemy zobaczymy.Jesli jutro tempka nie spadnie i @ nie przyjdzie to kupuje test, i w sobote robię równo miesiąc od ostatniej @.Ale nie nakrecam sie zbytnio pewnie znów bedzie 1 kreska:baffled:

no to racja kiedys tak bylo :) moi dziadkowie tez pobrali sie z milosci :) ale nadal sa ze soba z milosci a nie z rozsadku :), z zeszlego roku z naszego cywilnego mam zdjecie jak dziadek daje babci calusa :p to takie urocze, bo on ciagle sie do niej zaleca :p mam nadzieje, ze mi tez bedzie dane z moim przezyc taka wieczna milosc :)

mazia a kiedy tescik robisz?

cornelka ja tam nie wiem czy u nas w nocy gorac byl bo o 7 rano dopiero sie obudzilam :) tosia spala cala noc to korzystalam :)

canella wy niedlugo macie rocznice :D

a moj mezus dzisiaj nareszcie zdal na prawko! chyba pojedziemy gdzies to oblewac ;P

Matosia super GRATULACJE mężowi, za którym razem?? moj zdał za 1 ale on to jest urodzonym kierowcą,za 2 razem do auta wsiadł(jeszcze prawa jazdy nie miał) i pojechał droga szybkiego ruchu do katowic.Myslalam,ze go zabije, w ogole rok bez prawka jezdził.Co ja mu sie nagadałam.Teraz jak na to patrzy to mówi ,ze głupi był.W ogole on mial tylko 15 godzin jazd potem szedł na egzamin a egzamin trwał 15 minut.Ja raz jechałam autem i podobno mam dryg:-):-) ale za prawko sie jeszcze nie biore.Nie mam pieniedzy i czasu.A co do testu to jesli @ nie przyjdzie i tempka nie spadnie to robie w sobotę.

hej laseczki moje kochane :**

Przed chwilką wróciłam do domku bo od rana jestem w rozjazdach kurde.

Matosia wyobraź sobie, że my też z moim R byliśmy dzisiaj na egzaminie ale kurcze nie udało mu się zdać :(( tak mi go szkoda bo taki załamany szedł:( trafił na beznadziejnego egzaminatora :( ale on naprawdę świetnie jeździ i bardzo bezpiecznie. Ahh szkoda gadać. Myślałam, że on zda za pierwszym razem a tu lipa nie udało się. Dobrze, że ja mam prawko także nie jest tak źle. Pogratuluj mężowi. A gdzie zdawał?? Mój na Tychach.

Byliśmy również w USC i tam udało się nam wszystko załatwić od razu i bez problemów. Dzisiaj też do księdza idziemy dokończyć wszystkie papierkowe sprawy i koniec takich załatwień tylko teraz przygotowania takie przyjemne (mam nadzieje) :):)

Dziewczyny czekamy na fasolki :):) Ja już mogę się przytulać bo nic mnie nie boli i w ogóle także przeciwwskazań do miłosnych spraw nie ma :) ale ze staraniami jeszcze się wstrzymamy miesiąc by jednak odczekać chwilkę jeszcze. Ja jeszcze @ nie dostałam także i tak nie wiem kiedy dni płodne i owulka. Ale ryzykować nie chcę jeszcze.

reklama
a ja nigdy prawka nie zrobie hehe:D ja sie boje jezdzic takze lepiej nie bede robic dla bezpieczenstwa wszystkich:p

Patrycja no to za miesiac zacznij dziala/c:)

ale cholernie goraco pojechalabym nad wode teraz

Do góry