reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
zosiek a przygotowania jakos ida :) mam nadzieje ze syzbko mi minie ten miesiac :( mam juz dosc. a z toski zrobil sie starszny lobuz ciagle cos broi no i do tego wie ze broi :D, kurcze ale prezent zrobilas na ta 18! jejku tez bym chcciala taki dostac :D moze kiedys mnie bedzie stac to tez swojemu taki zafunduje :D a co prezentu, hmm to zalezy czym sie interesuje, ja zawsze jak nie wiem co wyyslic to kupuje ciuchy hehe, raz dostal na plytach dvd cala kolekcje sopranos bo fanem jest :) no i gadzeciazem, lubi jak na polce stoi w oryginalnym opakowaniu serialik :) ale pomysl z wycieczka byl super :D, z takich prezentow ktore ja dostalam to chyba najlepszy byl od mojej przyjaciolki :) na moje 16 urodziny zaiwazala mi oczy i wozila po trojmiesice :p bylysmy w aqaparku, w sphinxie i w kinie :) i za kazdym razem jak wychodzilysmy z danego miejsca zawiazywala mi oczy :) a no i poszlysmy jeszcze na lody, a tak dodatkowo dostalam od niej ksiazeczke materialowa, ktora sama zrobila i powyszywala na niej zyczenia dla mnie :D to chyba najlepszy prezent jaki dostalam :) ale nie wiem czy na faceta by zadzialal :)

Matosia super prezent hehe ja nie dostalam nic takiego nigdy ale jeszcze wszystko przede mna moze mi ktos cos orginalnego sprezentuje fajnie by bylo gdyby to moj facet zrobil np jakies zareczyny czy cos:p

Cornellka fajnie by było mieć takie super zaręczyny :wink: w ogóle mój sięjakoś do tego nie kwapi :eek::eek: Ciekawe, co spobie na głowie wyczarowałaś.
Nie mieszkam ze swoim TŻ. On jeszcze mieszka z rodzicami i przez to jest trochę rozwydrzony. Do tej pory mieszkałam z siostrą, ale teraz ma się przeprowadzać na kawalerkę, która średnio wygląda. Dlatego jeśli znajdę coś lepszego... Gdyby mieszkanie, w którym chciał zamieszkać kolega chociaż w jakimś stopniu mi się spodobało, od razu bym się przeprowadziła. A faceta potrafię jakby co ustawić w szeregu :-p
Zosiek88
spore masz to mieszkanko :szok: ja niestety na wynajmowane idę :sorry:
Mazia my mamy chyba obie predyspozycje do wymyślania czarnych scenariuszy w związku z chorobami :laugh2: kiedy idziesz do gina? Trochę długo trzymasz nas w tej niepewności ;-)
Canella, wybierz też się, to rozwieje wątpliwości, czy zafasolkowałaś.
Patrycja jak przygotowania przedślubne? Wszystko zapięte na ostatni guzik?
Matosia nie denerwujesz się trochę przed ś;lubem? Ja pewnie tuż przed ślubem bym cała latała z nerwów :tak: jaką będziesz mieć kreację?

Hej dziewczynki przepraszam,ze nic nie pisze ale mnie dzisiaj w ogole w domu nie bylo,bylismy dzisiaj u siostry mojego R po wozek i takie pierdoly i mamy juz tego tyle ze szok.Wózek,2 nosidełka,pchadełko,zabawki z fisher price takie dla niemowląt,wanienke,becik,rożek,chodzik.Za jakies 3-4 miesiace dostaniemy rowerek i łożeczko:-):-):-)Nie no oszczedność duża.

Cannela jak tam tescik??? chwal sie?

Zosiek Ty to masz dobrze ja bylam tylko w czechach i niemczech.Co do prezentu moze zegarek?

Ellise a jak u Ciebie mialas te usg??

W ofole bylam dzisiaj na giledzie kwiartowej i widzialam tyle fajnych rzeczy na slub ,ze az mi sie zachcialo.Jakies zaproszenia dekoracje itp

Ja mam dzis termin @,jak narazie jej nie ma.Tempke mam wysoką rano 37.2 wieczorem 38:D.Daje sobie jeszcze conajmniej 2 dni.

Elisse zartujesz ze on jeszcze z mama mieszka?normalnie szok...oj mi tez marza sie zareczyny ale poki co ciiiiiiisza i to straszna

Mazia bo tam dzisius jest:)

Cannella gdzie jestes dwaj znac!

a ja bylam dzis z siostra nad woda zimno jak cholerA bylo i nie ma to jak malowac paznokcie na przystanku:p

tez w sumie ucieszylabym sie na zareczyny:) w koncu to nie slub:p a ja chyba nigdy nie dostalam jakiegos niewiadomo jak super prezentu:p choc 16 urodziny najlepiej wspominam:p ktore spedzilam z Wancem:p i generalnie wszystkimi "szatanami":p

Cornelka:) ja tez nie mam co liczyc na predkie zareczyny...choc tak dlugo sie znamy,ale Pawel ma 20 lat...i do tego zachowanie gowniarza czasem:p ale i tak kocham tego mojego lobuza:) a ja sie kapalam dzis w oceanie:p ale zadna nowosc:p pisze tylko,zebyscie zazdroscily:p:D:D a powaznie nie ma czego:p nasz baltyk podobny jest:p tylko mniej slony:p ja kocham podrozowac:) ale nie wyjezdzalam jeszcze poza europe, bo wpierw obiecalam sobie zwiedzic kazda stolice europy..i brakuje mi jeszcze ok 10:p

Mazia to cala rodzina z wami planuje dzidziusia? ze wam tyle rzeczy daja?:p wy juz razem mieszkacie? pewnie dzidzie masz dlatego temp podwyzszona:p

Ostatnia edycja:
Ellise a jak u Ciebie mialas te usg??
USG będę miała robione akurat za tydzień, więc jeszcze sobie trochę poczekam.

Elisse zartujesz ze on jeszcze z mama mieszka?normalnie szok...oj mi tez marza sie zareczyny ale poki co ciiiiiiisza i to straszna
Zdarzają się takie przypadki tzw. Piotrusiów :-D moja koleżanka też tak miała, a zamieszkali razem dopiero jak wpadka była :-p Ale dostać taki pierścionek zaręczynowy... oj, marzy mi się :hmm: ale trzeba zejść na ziemię niestety:confused2:

no wlasnie Mazia cala rodzina cos tam daje wy juz gotowi wiec dziecko teraz musi byc:)

Elisse mi tez sie marzy kurcze juz ponad 4lata razem a tu nie ma ani slowa o zareczynach ehh niby cos tam wspominal ale nic sie dalej nie dzieje czyli lipa jak sama sobie nie kupie to nie bedzie

reklama
Zosiek my nie mieszkamy ze soba ale to tylko kwestia czasu.A co do rzeczy dla dziecka to poprostu siostra mojego R,ma synka i nie planuje juz dzieci,a mieszka w bloku i nie ma gdzie tego skladować.A ja mam duzy dom ze strychem itp,wiec po prostu nam to dalam.A kto by nie wziął.Przecież te rzeczy dla dzieci są tak cholernie drogie.A tak bedziemy miec praktycznie wszystko.Lozeczko bedzie za 3-4 miesiace,bo maly juz 2 latka skonczy.Spacerowke tez juz mamy obiecaną;-);-);-)i zabawki takie lepsze po małym.A oni kupują mu tyle fisher price itp,ubranka tez oryginalne,bo to jedyne dziecko a kasy maja dużo,więc pożadne rzeczy dostajemy:;-);-)

Elise a ja nosze juz piersicionek zareczynowy ponad 3 miesiace.Ale my juz nawet date slubu mamy;-);-);-)

Cornellka moj wie ,ze pisze na babyboom.Znaczy wie ze pisze na jakims forum o staraniach itp,ale nie wie ,ze to bb,bo nie chce zeby tu wlazl i czytal moje wpisy:-):-)

Do góry