reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Cornellka wiedziałam, że będzie lepiej :-D grzywka po dwóch tygodniach będzie już w porządku.
Zosiek88 ja może przestałam uważać, wszystko zależy od mojego misia :eek: a na dodatek drugi kolega namawia mnie bym zamieszkała z nim w dwupokojowym lokum razem z moim psem i jego kotem. Teraz mam się przeprowadzać na kawalerkę, z której specjalnie wypowiedzieli studentce :crazy: Ja się boję, że on się we mnie wkręci i dopiero będą dylematy :baffled::unsure: jestem w kropce. Bo mieszkanie jest naprawdę mikroskopijne.:szok: Nie nadążam za tym ich testosteronem hehe.

reklama
wiesz...u mnie bylo tak,ze to do mnie sie wprowadzili lokatorzy (moje mieszkanie ma prawie 130m2) para i chlopak...w sumie w 4 sobie mieszkalismy...i bylo super, az chlopak mojej wspollokatorki chyba cos do mnie poczul...zerwali...ona sie wyprowadzila,a ja musze znalezc nowych wspollokatorow...:confused2:

Dziewczyny mam takiego doła, że szok ... :( Ciągle myśle, że może jestem chora, że to jakaś torbiel, że guz, albo jeszcze co innego ... Nie wydaje mi się, że test zrobiony po 4 dniach od spodziewanej @ może byc fałszywie negatywny, choc cuda sie zdarzają .. Jutro chyba kupie następny. Dla świętego spokoju, którego i tak nie uzyskam, bo jak znowu wyjdzie negatyw to bede miała wkrety, że to jakies choróbsko się przyplątało :(
Miesiączkuje od 8 lat i nigdy ale to nigdy @ mi się tak nie spóźniała :( Przepraszam, że Was tak zadręczam ale troche mi lżej jak Wam to pisze ;(

ja tez zawsze mialam regularne:) a ostatnio spoznial mi sie dobre kilka dni:) potem przyszla @ wstretna:p wiec bedzie dobrze:) zobaczysz:* tule mocno:*

Ostatnia edycja:
Elisse a to nie mieszkasz ze swoim facetem?tak z obcym to wiesz wszystko moze ise pomieszac

Cannella teraz Ty sobie wkrecasz?ja sie z wami dziwczyny zalamie zaraz wszystkie beda miec jakies guzy albo cos jesli to nie fasolka to widocznie musialbyc ten pierwszy raz w spoznianiu sie okresu jutro zrob test a jak wyjdzie negatywny lec do gin

dziewczyny przestancie wkolko sobie wmawiac jakies choroby bo kopa dostaniecie ode mnie!!! :p

cannella jak juz pisalam - a chyba nie czytasz - moja kolezanka robila 3 testy, wszystkie wyszly negatywnie i dopiero jak sie w koncu do lekarza wybrala bo okresu ciagle nie miala okazalo sie ze w ciazy....i to byl juz poczatek 3 miesiaca... :)

elisse no wlasnie...ty nie mieszkasz ze swoim??

Cannella Kinga dobrze mowi nie wmawiaj sobie chorob tylko zrob test a najlepiej idz do lekarza ja wiem ze tam wszystko jest wporzadku:)

Cannella:) czekam na o wynik testu:) nawet jak negatyw wyjdzie znow to mozesz isc do gina na przeglad, choc ja nie bylam:) bedzie dobrze:*

Kinga ile ja sie o Tobie interesujacych rzeczy dowiedzialam z innych watkow:D:D

Patrycja sukienka juz wybrana ostatecznie?

Matosia,a Ty jak przed WIELKIM DNIEM sie czujesz?:p Jak tam Tosia?:)

Cornelka:p Ty ostatnio malo cos nam piszesz:p wstaw zdjecie fryzurki:D

A Ty Mazia jak w koncu z wynikami? jestesmy tymi cioteczkami czy JESZCZE nie?:p

Elisse:) ja tez nie mieszkam z moim chlopakiem:p czasem bym chciala,ale jestesmy za mlodzi, a on doprowadzilby mnie chyba do szewskiej pasji, gdybym byla z nim 24 h:rofl2::p

dziewczyny co mam kupic mojemu na 4 rocznice? bo zostaly niecale 2 tygodnie...a ja jak zwykle nie mam prezentu...cos do 200 zlotych...bo w tym miesiacu nie mam kasy:( wszystko wydalam na wyjazd do sis:p i tylko ostatnia pensja mnie ratuje jeszcze :p:p w zasadzie nie wiem z czego by sie ucieszyl...bo nigdy moje prezenty mu sie chyba zbytnio nie podobaja:p bo nigdy jakos super sie nie cieszyl:p tzn tylko raz:) na 18-stke kupilam mu i sobie wycieczke do paryza....:D choc ja w paryzu juz bylam, ale mialo byc romantycznie:D:D no,ale jako,ze niezaprzeczalnym faktem jest,ze moj jest dzieckiem wycieczka byla po wszystkich parkach rozrywki w poblizu Paryza...:p oczywiscie bylismy otoczeni przez bande dzieciakow, ale powiem Wam,ze mojemu oczy wychodzily na widok niektorych atrakcji:p mi w sumie tez,ale raczej ze strachu,ze mam zaraz wsiasc na jakis roller coster:p

Ostatnia edycja:
reklama
Zosiek bo moj czesto u mnie jest a jak on jest to nie wchodze chociaz czasem kusi ale nie chce zeby wiedzial ze tu pisze bo juz slysze jego slowa ze sie glupotami zajmuje i takie tam nawet nie mam aparatu tzn aparat lezy ale nie mam ladowarki bo nie moge doprosic sie zeby mi ja przywiozl moze w przyszlym tyg jak wrocimy z jeziorka jak znajdzie sie cos ciekawego:)

hm..z prezentami tez zawsze mam problem dlatego mysle juz rok wczesniej co moglby chciec i obserwuje w sklepie na co patrzy i wtedy biegne i kupuje nie zawsze jest oczywiscie zadowolony ale niech sie cieszy ze ma a nie wybrzydza:p hehe a z ta wycieczka to pooszalalas mnie to chyba nigdy nie bedzie stac na taki prezent

Do góry