reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
znam tez taka jedna co tydzien przed porodem dowiedziala sie, ze jest w ciazy... a leczyla sie na watrobe... w koncu wyszlo, ze to ciaza, podejrzewam tylko, ze tak gadala, ale pewnie sama wiedziala, a ciaze miala plaska...

hej dziewczyny cos slabo sie staracie z tym pisaniem ja wczoraj sie wkurzylam bo jak w sbote to byl upal ale ja w pracy:| w niedziele mielismy jechac nad jezioro i lalo dzisiaj znow cieplo ale Tż jest w pracy :(specjalnie tak sie dzieje czy co?
ogolnie teraz jestem na urlopie wiec sie lenie:D tzn dzisiaj ide do fryzjera i na zakupy a co bede sobie zalowac:)

Cannella no wiesz moze wyjsc ze niby nie jestes a jestes albo moze lepiej lec do lekarza bo moze jak byl bezowuklacyjny to wcale nie przyjdzie?

wiecie co ja tez znam dziwczyne ktora w 6 miesiacu dowiedziala sie ze jest w ciazy ale ona byla juz po jednej ciazy i nie miala w ogole okresu no i tak sobie zyla brzuch jej rosl sistra mowi ze jestes w ciazy a ona nie poprostu utylam qa potem przychodzi i mowi ze cos ja kopie ..

Hej dziewczyny:**

Ja wlasnie wrocilam od kosmetyczni bylam na probnym makijazu:D jedno strone twarzy mam inaczej wymalowana a druga inaczej hehe smiesznie to wyglada :D nie moge sie zdecydowac kurcze

Cannella ja na Twoim miejscu poszlabym na bete ona na 100% okresli czy jestes w ciazy czy nie takze nie czekaj tylko lec na badanie, wyniki sa juz po dwoch godzinach (tak jest przynajmniej u mnie). daj znac co i jak

matosia, wiesz ta kosmetyczka to taka znajoma i mi zaproponowala dzisijeszy termin, ale przejde sie do niej jeszcze raz na probny zobaczymy moze jakos inaczej jeszcze mnie wymaluje i sie moze zdecyduje. A ktorego Ty masz wesele??

ja wrocilam od fryzjera tak w sumie srednio zadowolona jestem bo za krotko mnie sciela ale trudno odrosnal hehe jeszcze dzisiaj robie sobie pasemka blond no i na zakupach bylam one sie udaly ale kasy wydalam za duzo ale to pozniej bedzie mnie o to glowa bolec:p

Patrycja hehe nie moze sie zdecydowac dlatego tak wczesnie jakbys umiescila fotke to bysmy Ci doradzily:)

reklama
Patrycja, skoro na żaden z tych dwóch makijaży nie możesz się zdecydować, to jeszcze inne propozycje powinnaś wypróbować. Powinnaś wiedzieć, że to jest to :tak:
Cornellka jaką fryzurkę wyczarowałaś sobie na głowie? Ja jestem na etapie zapuszczenia włosów ;-) i ciekawa jestem, kiedy zaczną mnie irytować :-D
Dziwnie się dzisiaj czuję, mam wrażenie jakbym miała dostać okres :sorry: nieźle mi te hormony wariują he he, a to dopiero 17 dc :-p a temperatura cały czas stoi w miejscu :eek:

Do góry