reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
widze ze watek padl
choruje na wrzody na jelicie, z powodu ciąży przestalam brać leki, co skutkuje bolem i krwawieniem z jelita, nie mam prawa sie denerwowac przy tej chorobie, bo grozi popenkanie jelita i wrzodów. czy moze to byc wskazaniem do cesarskiego ciecia?
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Ja po raz drugi mam mieć wykonane cc z powodu zwężonej miednicy i niskiej postury. Jest któraś tutaj która miała cc z podobnej przyczyny??
choruje na wrzody na jelicie, z powodu ciąży przestalam brać leki, co skutkuje bolem i krwawieniem z jelita, nie mam prawa sie denerwowac przy tej chorobie, bo grozi popenkanie jelita i wrzodów. czy moze to byc wskazaniem do cesarskiego ciecia?
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Podzielmy się wrażeniami na temat zabiegu cesarskiego cięcia lub obawami przed tym co nas czeka, wesprzyjmy przyszłe mamusie których czeka taka metoda "rozwiązania"
K
kamii150
Gość
Hej ...Ja przed cc byłam strasznie przerażona , aż sie bałam jechać do szpitala jak mi odeszły wody , ale oczywiście okazało się że jak zwykle panikowałam .. moja cesarke wspominam dość dobrze miałam znieczulenie zewnątrz oponowe i wszystko widziałam ...nic nie czułam ;-) .. Na sali wszyscy sobie żartowali i było bardzo sympatycznie (na tyle że zapomniałam o strachu) później dali mi na nią z bliska popatrzeć i dali ją narzeczonemu na czas mojego zszycia .. potem zawieźli na sale , a narzeczony z mała przyszedł . Pielęgniarka przystawiła mi ja do piersi ...Potem już gorzej bo widomo ból był mocny , ale przeszłam to dość dobrze i wspominam miło :-)..Drogie mamy nie taki diabeł straszny jak go malują
reklama
WItam
Ja miałam CC ponieważ tętno zanikało u córeczki i wszystko tak szybko się działo,pamiętam tyle że byłam w szoku i modliłam się aby wszystko było ok, z samego zabiegu pamiętam uczucie jak wyciągali małą,takie grzebanie w brzuchu, wszystko czułam, dość nie przyjemne.
Na szczęście wszystko ok
Ja miałam CC ponieważ tętno zanikało u córeczki i wszystko tak szybko się działo,pamiętam tyle że byłam w szoku i modliłam się aby wszystko było ok, z samego zabiegu pamiętam uczucie jak wyciągali małą,takie grzebanie w brzuchu, wszystko czułam, dość nie przyjemne.
Na szczęście wszystko ok