reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cesarka w MSWiA Bydgoszcz- jakie doswiadczenia?

Verona26

Fanka BB :)
Witam.
Ze wzglwdu na wielopoziomowa dyskopatie kregoslupa i dokuczajaca cala ciaze rwe kulszowa musze miec wykonane CC ze wskazan medycznych. Moj lekarz neistety nie pracuje juz w zadnym szpitalu wiec szpital ktory wybralam to MSWiA w Bydgoszczy. I teraz moje pytanie.
Jak wyglada cala procedura przyjecia na CC i jej wykonanie?
Jak wygalda opieka po pordzie? Czy polzone pomagaja?
Boje sie bardzo bo CC to jednak operacja a w obecnej sytuacji nie ma odwiedzin i nikt nie moze wejsc na oddzial [emoji20]
Prosze o jakies opinie moze sie troche uspokoje...

reklama
Witam.
Ze wzglwdu na wielopoziomowa dyskopatie kregoslupa i dokuczajaca cala ciaze rwe kulszowa musze miec wykonane CC ze wskazan medycznych. Moj lekarz neistety nie pracuje juz w zadnym szpitalu wiec szpital ktory wybralam to MSWiA w Bydgoszczy. I teraz moje pytanie.
Jak wyglada cala procedura przyjecia na CC i jej wykonanie?
Jak wygalda opieka po pordzie? Czy polzone pomagaja?
Boje sie bardzo bo CC to jednak operacja a w obecnej sytuacji nie ma odwiedzin i nikt nie moze wejsc na oddzial [emoji20]
Prosze o jakies opinie moze sie troche uspokoje...
Niestety przez cukrzycę nie będzie mi dane rodzić w MSWiA jednak znajome rodziły tam i były bardzo zadowolone. Co prawda jedna siłami natury a kilka innych nie wiem jak. Personel podobno bardzo skacze przy pacjentce żeby było jej jak najlepiej. Będzie dobrze ☺️ powodzenia!

Dzięki bardzo za mile slowa!oby bylo dobrze!
Rownież powodzenia i szczesliwego,szybkiego rozwiazania! [emoji4]
Niestety przez cukrzycę nie będzie mi dane rodzić w MSWiA jednak znajome rodziły tam i były bardzo zadowolone. Co prawda jedna siłami natury a kilka innych nie wiem jak. Personel podobno bardzo skacze przy pacjentce żeby było jej jak najlepiej. Będzie dobrze [emoji3526] powodzenia!

Niestety przez cukrzycę nie będzie mi dane rodzić w MSWiA jednak znajome rodziły tam i były bardzo zadowolone. Co prawda jedna siłami natury a kilka innych nie wiem jak. Personel podobno bardzo skacze przy pacjentce żeby było jej jak najlepiej. Będzie dobrze ☺ powodzenia!
Jeśli cukrzyca regulowana tylko dieta to można tam rodzic. Jeśli insulina to niestety nie.
Ja rodziłam w Bizielu i stanowczo odradzam

A co myślisz o 2 na kapuściskach?
Koleżanka chwaliła
Tylko dietą a lekarz mówił że albo biziel albo 2
Dzwoniłam właśnie do MSW i faktycznie mogę tam :)
Ja też miałam tylko dietę i mogłam tam ale pod koniec ciąży jeździłam ciągle do Biziela na ktg i jakoś tak wyszło, że na poród też tam pojechałam. Trochę żałuję bo o aktywnym porodzie nie było mowy. Większość czasu musiałam leżeć z podpiętym ktg co skutkowało tym że córka krzywo wstawiła się w kanał i skończyło się CC. Tak sobie gdybam, że scenariusz mógłby być inny gdybym wybrała inny szpital. Jeśli będzie drugie dziecko to jadę do MSW 😊

reklama
Do góry