Asia Kasia
Fanka BB :)
Witam Mamusie chciałam bym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z cesarka w tym szpitalu? Może jest tu jakaś mama która mogła by mi powiedzieć jak to wszystko wygląda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rodzilam co prawda w lutym ale nie było problemów z mlekiemA czy mogła by mi Pani powiedziec czy naciskają tam na karmienie piersią? Czy szpital. Posiada mleko mm?
Uf dobrze wiedzieć bo się martwiłam.Rodzilam co prawda w lutym ale nie było problemów z mlekiem
Wtedy mieli hipp 1 te małe buteleczki
Czy naciskali na karmienie hm według mnie nie
Mają mleko bebilon i nan. Nie nikt nie naciskał. Ja miałam problemy z laktacja bardzo fajna polozna laktacyjna t am jest. Mówili mi zebym nie czuła się gorsza, że karmie mm.A czy mogła by mi Pani powiedziec czy naciskają tam na karmienie piersią? Czy szpital. Posiada mleko mm?
Ja właśnie balam się że będą tam naciskać w Tychach naciskali bardzo.. Więc z wyboru chce karmić mm i mam nadzieję że nikt nie zrobi mi tam problemuMają mleko bebilon i nan. Nie nikt nie naciskał. Ja miałam problemy z laktacja bardzo fajna polozna laktacyjna t am jest. Mówili mi zebym nie czuła się gorsza, że karmie mm.
Wątpię żeby robili problem, mi tez polozna laktacyjna rozpisała plan na wyjście a właściwie dwa w sumie jak rozkręcić laktacje i jak ja zastopowac do wyboru dla mnieJa właśnie balam się że będą tam naciskać w Tychach naciskali bardzo.. Więc z wyboru chce karmić mm i mam nadzieję że nikt nie zrobi mi tam problemu