reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

centymetry i kilograny na "+"

a ja mam 108 cm w pasie i wyglądam jak słoniątko :laugh2:

Mini 90 w 34 tc niektóre by Ci bez ciąży zazdrościły takiego obwodu :tak::tak:

Ło matko no bez kitu.. i na najwiekszych dietach nie miałam takiego obwodu..
..............

Mnie niedługo niestety bedzie juz lepiej przeskoczyc jak obejsc..
134 cm.. ( nie wiem czy sie odbrze mierze.. staram sie na tej samej wysokosci pepka, ale zeby mi miarka nie wsunela sie w wciecia po bokach ( talia tego nie nazwe ale wiecie o co chodzi..)

reklama
U mnie już 20+ :/ ehhh ale pocieszam się tym że wczoraj jak mnie pielęgniarka ważyła to się dziwiła gdzie mi się te 20kg mieści bo nie widać więc chociaż tyle :))

Kadza - ja kilka dni po urodzeniu Emilki miałam - 8,5 kg.

Ja mam +10 - z czego 2 kilogramy mi się dołożyły nagle w tydzień, a w pasie 95 cm.

A ja dziś dobiłam do +5 kg :-) Mam nadzieje, że to nie chwilowa waga. A jutro sprawdzimy czy przekłada się to na wynik mojego Maleństwa. Chciałabym żeby ważyła już ponad 2,5 kg.

Ja +13kg... w południe i w ubraniu ;p także może z kg na czczo z rana by było mnie, ale pomijając wagę to jestem już taka ciężka, że szok, schylić się nie mogę tak mi brzuszek sterczy, a spina się jak szalony, te skurcze mnie wykończą... już bym chyba chciała, żeby malutka wyszła ;p

reklama
94 cm na wysokości pępka i 9,5 kg na plusie (63,5 kg). W ostatni tydzień przybrałam 1,5 kg. O dziwo czuje się 'lekko' ;) mam pełno energii. Brzuch mi w zasadzie nie przeszkadza..

Do góry