reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bydgoszcz Szpital Biziela

Witam, jestem tu nowa. Mam termin na 3 grudnia 2008. Czy któraś z Was może mi powiedzieć ile w Bizielu kosztuje zzo? I czy można na życzenie czy lekarz musi ocenić czy "się należy" Polce bezbolesny poród ?

reklama
Dziękuję za informację. Koleżanka mówiła mi, że w dwójce dają bezpłatnie zzo, chociaż ponoć niechętnie bo trzeba angażować anestezjologa i położne niby to "doradzają" dolargan. Ale martwi mnie, że w Bizielu nie ma zzo_Ok. trudno. Raz kozie śmierć.:-)

Fantika w Bizielu jeżeli będzie konieczne zzo jest możliwe, ale niestety bardzo sporadycznie położne a raczej lekarze uważają, że zzo jest konieczne.

Szkoda, że zzo to w Polsce luksus nie norma. Wolałabym mieć wybór. No i jeśli zdarza się, że robią to i może można w Bizielu na życzenie. Pytanie tylko ile kasy trzeba przygotowac.

Witam, jestem tu nowa. Mam termin na 3 grudnia 2008. Czy któraś z Was może mi powiedzieć ile w Bizielu kosztuje zzo? I czy można na życzenie czy lekarz musi ocenić czy "się należy" Polce bezbolesny poród ?

z tego co wiem w Bizielu nie ma zoo, nawet odpłatnie, w dwójce rodziłam 2 tygodnie temu i bez problemu, jestem żywą reklamą tamtego szpitala i lekarzy , są rewelacyjni i potrafią zdziałąc cuda... naprawde jezeli ktos ma wątpliwosci to polecam dwójke....

Żaneta jeśli jesteś na bieżąco to mam prośbę - napisz co trzeba spakować do torby do dwójki - chodzi mi głównie o ubranka i kosmetyki dla malucha -trzeba mieć swoje czy dają. A koszula do porodu własna czy szpitalna? Nie wiem też czy próbować się "dogadywać" z którąś położną na indywidualną opiekę czy jest to zbędny wydatek. Ogólnie proszę napisz co warto a co nie. Pozdrawiam

Miałam termin na 3 grudnia ale urodziłam 25 listopada. Rodziłam w Bizielu i trafiłam na WSPANIAŁĄ obsługę zarówno na izbie przyjęc jak i na porodówce. Poród - bajka ;) A położna wcale nie opłacona a cudowna kobieta, która bardzo mnie wspierała i pomagała - Pani Marzena.
Biziel po remoncie bardzo fajny, tylko w toaletach na położnictwie nie ma bidetów. Ale poza tym mogę powiedzieć tylko same dobre rzeczy.
;-)

reklama
Żaneta jeśli jesteś na bieżąco to mam prośbę - napisz co trzeba spakować do torby do dwójki - chodzi mi głównie o ubranka i kosmetyki dla malucha -trzeba mieć swoje czy dają. A koszula do porodu własna czy szpitalna? Nie wiem też czy próbować się "dogadywać" z którąś położną na indywidualną opiekę czy jest to zbędny wydatek. Ogólnie proszę napisz co warto a co nie. Pozdrawiam

ubranka dla dzieci kosmetyki wszytko daja, natomiast dla siebie koszula szlafrok, nie mozna miec majtek poporodowych , podpaski daje szpital

Do góry