reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Pati26 pisze:
wronka pisze:
Mel...szczęśliwej podróży i powodzenia....dbaj o fasolkę, ucałij Pariskę, pozdrów męża........papatki

dokladnie tak jak mowi wronka,tylko odzywaj sie nie czasem a CZĘSTO i DUZO fotek wklejaj :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Więc i ja podpisuje sie pod tym wszystkim!
DUŻO SZCZĘŚCIA WAM ŻYCZĘ

reklama
Witam....

Jestem mamą majówki z 2004 roku i mieszkamy w Starym Fordonie...
Chetnie z wami poklikamy i mam nadzieje że przyjmiecie nas do swojego grona :-)
POZDRAWIAM

Hej!

To ja JJ - nie dostałam jeszcze maila z nowym hasłem i nie mogę się zalogować :(

Ale za to na inną skrzynkę dostałam nowe hasło do jakiegoś konta, które pewnie kiedyś załozyłam i o nim zapomniałam hehe.

Mel mam nadzieje, że juz spacerujesz po nowym, nadmorskim ladzie......powodzenia !!!!
Aaaaa i zdradź co u Wasyla? Siusiak ??????

Witam nową foremke! Troche tu bałaganu jeszcze ale sie jakos ułozy, myślę :)

hej.... witam i ja;-)

Sasinka....witamy nową Bydgoszczankę...:-)

JJ....hhmmm odpowiem za Mel...mam nadzieję,że się nie obrazi....przed jej wyjazdem wyczytałam na jej opisie gg, że będzie synek....także Mel....GRATULACJONY :happy: :happy: :happy:

Najlepsze, chociaż nieco spóźnione życzonka dla rocznej PARISKI !
Gratulacje dla fasolki, że okazała się być chłopcem.
I czekam na pierwsze posty z nowej ziemi.

Laseczki, nie wiecie kiedy roczek obchodzi Jagoda Mkkafe? Chyba niebawem jakoś.

Dziś na lekcji do kolesi, którzy mnie zdenerwowali powiedziałam "do jasnej cholery" - oj niedobram, niedobram.

No właśnie PARISKO sto lat z okazji pierwszego roczku...... :-) :-) :-)

kariwiw.... Jagódka...to chyba na dniach ma roczek...hhmm tak wywnioskowałam z suwaczka mkkafe a kolsiami sie nie przejmuj.....każdy w końcu może stracić cierpliwość...:tak:

100 lat dla malej ksiezniczki!!!!!!!

bu nie wiem teraz jak jakies kolorki zrobic:(
ale mam nerwa moge krzyczec plakac i rozszarpac kogos...wszystko przez ten okres...przed ciaza nie mialam takich humorow

Ależ tutaj dziwacznie jakoś :-)

STO LAT DLA ROCZNEJ PARISKI.MOC CAŁUSKÓW ŚLICZNOTKO!

MEL żyje, jest szczęśliwa!! jak ochłonie z pewnością napisze tutaj ;-)

Dziękuję ciociuńcie za życzonka ;)

Mamunia wypoczywa i jak już dojdzie do siebie po trudnym ostatnim tygodniu w Polsce to na bank napisze co i jak.

Tym czasem pozdrowienia z nad morza ;)

reklama
Dziękuję ciociuńcie za życzonka ;)

Mamunia wypoczywa i jak już dojdzie do siebie po trudnym ostatnim tygodniu w Polsce to na bank napisze co i jak.

Tym czasem pozdrowienia z nad morza ;)

:-):-):-):-):-):-):-)
niech wypoczywa Melcia jak najdluzej;-)
należy jej sie:tak:
a moze Tata Paris jakies foteczki nam przemyci:tak::tak::-):-)

Do góry