reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Atu a gdzie kupowaliście??
Zadzwoń do nich i powiedz o tym...Skoro mocno rzuca sie w oczy i zamawiałas inny kolor;/

no właśnie nie wiem, co mam zrobić, bo też fajnie to wygląda, tylko że właśnie zobaczyłam, że są jakieś dziwne krzyżyki zaznaczone na oparciu

jak coś nie gra to lepiej odrazu reklamuj, bo po namysle stwierdzisz , że jednak Ci nie odpowiada, a oni stwierdzą , że to trzeba było odrazu zgłosić:)

ja tez mam mała reklamację na koncie - wczoraj kupiłam na prezent taką mała interaktywna (heheh) lokomotywę Tomka- tego z bajki o pociagach - i qrde nie zwróciłam uwagi - w domu otwieram, a to tak capi chińszczyzną , że wstyd na prezent dawać - zwłaszcza , że to dla chrzesniaka na drugie urodzinki :) ...i żebym za to jakies grosze dała - qrde 30 dyszki kosztowało - więc bez przesady- żadne małe pieniądze - a tandeta , że hej :)
na szczęście zsdzwoniłam i pan nie robił żadnych problemów- najwidoczniej zdaje sobie sprawę czym handluje - a jeszce żeby było śmieszniej - brakowało tam śrubki do klapki od baterii - i po prostu wypadały podczas jazdy !!! a pan stwierdził ,że ten typ tak ma....w dodatku kupiłam na Fordonie a to ode mnie kawał drogi na szczęście Ania z forum pomoże , bo z Fordonu właśnie - ps. licze na Ciebie AniuK:)))

...a atak w ogóle to miłej soboty życzę - my dziś właśnie na te urodzinki - tylko jeszce musze gdzieś wyskoczyć i kupić ten prezent:szok:...ale mam juz wybrany....
MEGA BLOKS __ tomek i przyjaciele ___ KLOCKI __3+ (1508248506) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
myslę , że to nie bedzie tandeta ( a cena ta sama) - tym bardziej ,że już tam kupowałam...

My bylismy w "Leroju"zobaczyc za nową lampa stojąca ,mieliśmy taką z Ikei ale miała już 7 lat i dzisiaj "umarła":)Kaja stale nia bujała wiec sie przetarła śrubka ,juz raz była naprawiana ale niestety bez dłuzszych rezultatów...Kosztowała 50 zł takze swoje "wyswieciła";D
Teraz trafilismy na fajna okazje,kupilismy lampe przecenioną z 500 na 50:szok:a to tylko dlatyego że ten mały klosz z boku jest popękany,ale skleimy go a jak peknie to usuniemy całkowicie...Wystarczy nam ten duzy górny;)

Hej!

Zyje!!! Dwa ostatnie dni masakra,potok z nosa,samopoczucie do bani...teraz jak ja dochodze do siebie to M "zdycha"...a dzieciaczki sie trzymaja chociaz maly pokasluje szczegolnie jak spi...

Pogoda sie robi a od poniedzialku piekna wiosna :-) i spacerki :-)...

Sali,szczesciara,hehe...juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc ta lampe ;-)..zdjecia super ale gdzies je juz widzialam ;-)...

Iza,z tymi mufinkami to fakt,ja wnet oczoplasu dostalam :-D;-)...

Vikiigus,te ciuchcie sa w kazdym markecie,podrobka oryginalu...mam dwie takie,jeszcze "zyja" ;-)...

Popoludniu ide do Focusa,musze zobaczyc dla malego kurtke "przejsciowke",adidasy dla niego mam...tesciowka rano byla z Wiki w Smyku,fajne adidasy jej kupila,kurtke zamowilam na allegro,mam nadzieje ze bedzie dobra...

Lete bo mi sie fryty pieka.....

Iza,z tymi mufinkami to fakt,ja wnet oczoplasu dostalam :-D;-)...

mam wykasowac?????? hehehe

Witam:-)

Byłam na ryneczku, spotkalam atu i sobie troche pogadałysmy hehe

Teraz w domku siedze, Borys spi a Weronika gra z tatą w karty:-). Zaraz jakis obiadek zrobie, w zasadzie mam ogórkowa ale jakis cycki musze zrobic, chyba gyrosa dziaij sobie pojemy;-)

vikiigus...no nieżle z tą chińszczyzną, nienawidze tego zapachu...fuj..

sali...zdjęcia cudne, zazdroszcze, ja mam tylko takie domowe bo wygladałm jak słoń i na żadną sesje nie mialam ochoty...

Agnieszka, kasiuulka zdrówka :tak:

Resztę pozdrawiam:-), mam nadzieje,ze niedługo sie spotkamy...bo......wiosna idzie:-)

Ja dla odmiany upiekłam z Monika biszkopt. Jutro przełożę go kremem i jabłkami i będzie na deser jak znalazł :D

U nas dzisiaj dzień odrabiania lekcji i ćwiczenia na instrumentach. Jak się z wszystkim dzisiaj wyrobią dzieci to jutro będą miały trochę wolnego. Ech chyba już wszyscy tęsknimy do wakacji i lenistwa :D

reklama
Do góry