reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Być Mamą po raz drugi (i trzeci...i czwarty)

reklama
ja chętnie bo zaraz zwariuje ...:eek::eek::eek::eek::eek:mały marudzi, stęka , jęczy, domaka się wkoło noszenia na rękach , kiepsko spał w nocy :crazy:maź mnie wku....., maja też do najgrzeczniejszych dziś nie należy ..... DOM WARIATÓW :eek::eek:

do tego zauważyłam kilka razy w ciągu dnia małemu zaczynają się robić bardzo czerwone policzki, nie są suche , chropowate ...... skaza? czy dupowaty krem na dwór ? okres grzewczy robi swoje ?kkasiulka pomocy?

ja chętnie bo zaraz zwariuje ...:eek::eek::eek::eek::eek:mały marudzi, stęka , jęczy, domaka się wkoło noszenia na rękach , kiepsko spał w nocy :crazy:maź mnie wku....., maja też do najgrzeczniejszych dziś nie należy ..... DOM WARIATÓW :eek::eek:

do tego zauważyłam kilka razy w ciągu dnia małemu zaczynają się robić bardzo czerwone policzki, nie są suche , chropowate ...... skaza? czy dupowaty krem na dwór ? okres grzewczy robi swoje ?kkasiulka pomocy?

Nie jestem specjalistą...... Przy alergii policzki sa jakby 'polakierowane' - tak sie swieca. Majuni az sie robiły rany :baffled: I to jest tak z boku, blizej uszu niz nosa. Wcale nie musza byc chropowate. A wprowadziłas jakąś nowość? Jakiś nowy obiadek, deserek? Milenka miała takie czerwone policzki po tym jak na śniadanie zjadłam musli-crunchy - w cholerę chemii a ja myślałam durna, że to zdrowe....:eek: Miała też czerwone gdy przestałam używać pieluchy tetrowej na swoim ramieniu, inaczej - jak moja mama więcej ją przytulała i Mila czerwonymi polikami zareagowała na jej krem do twarzy. Ale to ewidentnie było od przytulania. Posmaruj Bepanthenem, kremem, nie maścią, przemyj przegotowaną wodą, a na dwór krem bez wody. Okres grzewczy też źle działa na taka delikatną skórę, nie odkryję Ameryki jak powiem, że musisz dużo wietrzyć i nawilżać w pokoju.
Jak Ci się mieszka u teściowej?? I na jak długo ta przeprowadzka??
U mnie też dom wariatów, pokłócona z M., na szczęście dziewczynki grzeczne.

Madzia mój synek jak go przebiałkowałam miał czerwone i chropowate policzki. Jak ograniczyłam nabiał to wszystko wróciło do normy:tak: Piszesz, że Twoje dzidzi nie ma takich policzków więc może po prostu jest mu ciepło:tak::tak::tak:;-) najważniejsze to nie wpadac w paranoje, wiem to z własnego doświadczenia;-):-)

kkasiula przy dobrych wiatrach w lipcu już będziemy u siebie ..wrrrr... no mieszka się normalnie bez rewelacji :baffled::eek:

reklama
reklama
Do góry