reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Butelkowe maluszki

reklama
Karincia ty jeszcze na piersi go masz to nie zmieniaj, bo może odrzucić pierś...

My kupiliśmy 3 i jest super.... 7 minut i 150ml nie ma :))), a tak to mi dziecko na 2 ok 30 minut jadło :(.

Czy Wasze maluchy tylko na butli miały biegunkę? Moja dziś miała na wieczór bardzo rzadką kupkę, a wcześniej męczyła się z gazami. Nic nie zmieniałam w jedzonku. Jak zawsze było to samo mleczko i herbatka. Nie otwierałam nowych pojemniczków. Czy macie pomysł z czego ta rzadka kupka i problem z gazami?!

Ja raz podalam malej mleczko co stalo 3 godziny w podgrzewaczu....w nocy to bylo...bo mala sie krecila myslalam,ze bedzie jadla,poszlam zrobic mleko ale jak wrocilam to spala,wiec ja tez sie polozylam i przysnelam,wtedy mala sie obudzila dopiero po 3 godzinach i dalam jej to mleko co przygotowalam wczesniej.
I po tym mleczku ja troche pogonilo,zrobila rzadka kupke i to dwa razy.
Ale poza tym jest wszystko dobrze.Wiec nie mam pomyslu skad u Twojej malej takie rewelacje...

Deli ja tez nie wiem od czego to zalezy ale czasem Amelka robi jakby twardsza kupke:eek:te same porcje to samo mleko...moze woda???:eek:bo ja innego pomyslu nie mam.a czasem cos tam sie w wodzie moze zmienic.a podajesz wode mineralna czy kranowke gotowana???bo wiem ze mineralki nie wolno podawac bo wtedy w mleczku jes za duzo wszystkich skladnikow.

reklama
Nie podaje mineralki, mam kranówkę, ale miałam przegotowaną jedną. Także to nie może być od wady, bo nowej nie nalewałam :((((. O tym pomyślałam na początku, ale od razu odpadło i nie mam pojęcia co się jej w brzuszku porobiło.

Do góry