reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Butelkowe maluszki

W butlach 260 ml są smoczki 2 :)
Jak będziesz kupować poszukaj dobrze na Alegro ja za 3 butelki 260 ml dałam 42 zł+ koszt przesyłki 11 zł, a w sklepie jedna ponad 30 zł kosztuje wrrrrrrr
Zamówiłam z Mitemil na pół koszty poszły to jak za darmo te trzy butelki mamy :)))

reklama
Ja wlasnie zastanawialam sie czy zmienic juz malej smoczek z 2 na 3...mam smoczki aventa i teraz 2 czyli 1msc+ i ten ma dwie male dziurki ale mala mleko ciagnie i ciagnie-prawie 20 minut:szok: chociaz nie wiem...moze to normalne?
W ogole zaczelam uzywac tych smokow aventa bo kupilam laktator aventa(ktory w ogole nie byl i nie jest mi potrzebny) z dwoma butelkami i uzywalam tych butelek po powrocie ze szpitala i mala tak sie przyzwyczyila do tych smoczkow,ze jak kupilam inne to pila mleko w ten sposob,ze w 5-10 minut wypila pol butli i po pol godzinie drugie pol...za szybko chyba jej lecialo a to byly smoki 0-6 miesiecy.

Ja tak miłam i teraz jak przeszlismy na 3 to w 10 min.150 mil wypite chociaz czasami cos tam po brodzie poleci ale Veronika jest zadowolona jak ma pełny brzusio i spokojniej spi nawet kupy jej lepiej idą:tak:

Tak jak Karincia nie pomyślałam, żeby przejśc na smoczki nr 2 i mała ciągle męczy się z nr 1 :szok:
Czy oprócz czasu trwania karmienia numer smoczka ma znaczenie??

reklama
My na razie na 2-ce jesteśmy, ale chyba też już kupię 3-ke, bo Oliwia znów przechodzi na większe porcje i długo je.
A tego smoczka z obrotami to nie mam, nawet nie wiedziałam, ze takie są.

Do góry