Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam przy synu Avent a że był tylko na piersi to odzieciczyla córka. Na początku nie akceptowała, zaczynaliśmy z butelką MAM, która bardzo polecam, najlepiej się sprawdziła, później podsuwałam aventa i do dziś tylko te butelki mamy.Dziewczyny,
Jakie polecacie butelki antykolkowe? Takie, żeby maluch musiał się namęczyc przy piciu i nie rezygnował z piersi
Ja mialam Dr Browns, Avent i Medele, która jest podobno najbardziej do piersi podobna. Żadna z nich nie uchroniła przed odrzuceniem piersi.Dziewczyny,
Jakie polecacie butelki antykolkowe? Takie, żeby maluch musiał się namęczyc przy piciu i nie rezygnował z piersi
Nie ma takiej, która da Ci taką pewność.Dziewczyny,