Wynik bthcg <0,20 mlU/ml co on oznacza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciężko się nie pogubićTo ja się pogubilam.
Załozylas 3 tematy. W jednym pytasz o krwawienie, w innym piszesz, że jeszcze nie widac brzucha, twierdzisz, ze to 4mc, a teraz pokazujesz negatywną betę?
czy możesz rozwiać tutaj wątpliwości odnośnie tego wszystkiego zanim załozysz kolejny temat?
Czy dobrze myślę, że po prostu się pomylilaś i chcialaś zapytać o krwawienie w 4 tygodniu, a nie w 4 miesiącu? Co też sprawia, że nie ma szans na widoczny brzuch ciązowy, bo nie jesteś w ciąży?
może pomyliła wzdęcia z brzuchem ciążowym tzw , ciąża spożywczaCiężko się nie pogubić
Może była w 4tc krwawiła i beta spadła bo była to ciąża biochemiczna?
Tylko w 4 tc to raczej brzuch ciążowy nie będzie widoczny
Zaintrygował mnie tematTo ja się pogubilam.
Załozylas 3 tematy. W jednym pytasz o krwawienie, w innym piszesz, że jeszcze nie widac brzucha, twierdzisz, ze to 4mc, a teraz pokazujesz negatywną betę?
czy możesz rozwiać tutaj wątpliwości odnośnie tego wszystkiego zanim załozysz kolejny temat?
Czy dobrze myślę, że po prostu się pomylilaś i chcialaś zapytać o krwawienie w 4 tygodniu, a nie w 4 miesiącu? Co też sprawia, że nie ma szans na widoczny brzuch ciązowy, bo nie jesteś w ciąży?
Chyba musimy poczekać az Autorka załozy kolejny tematZaintrygował mnie temat
Oby się pospieszyła bo umieram z ciekawościChyba musimy poczekać az Autorka załozy kolejny temat