Proszę Was o pomoc...jakiś czas temu przyłapałam mojego 4 latka jak bawił się ze starszym kuzynem(5.5 latka)w zabawę,którą nazwali "kurczak na patyku". Polegała ona na ściągnięciu spodni i lataniu z gołym tyłkiem po pokoju, uderzając się dłońmi w pośladki....oczywiscie chłopcy nie chcieli sie na poczatku przyznac dlaczego mają opuszczone gatki(co wzbudziło mase innych moich podejrzeń), za jakis czas znow przyłapałam ich na tej zabawie,ale tym razem dołączył do nich 3 latek. Póżniej, podczas rozmowy z synem pow, że ten starszy ich namawiał ,że to kest fajne i śmieszne.pogadalismy na temat,że to wcale takie śmieszne nie jest itp, wszystko było ok aż do wczoraj. Wczoraj moj 4 latek bawił sie w pokoju z 3 latkiem, kiedy tam weszłam ten młodszy był bez spodni, a moj syn jak pytałam co to za zabawa(udawałam ciekawosc a nie złość) nie chciał mi pow, mówił że nie wie dlaczego tamten sie rozebrał, kiedy pytałam 3 latka to pow, że kuzyn mu kazał i sobie pokazywali siuśki...nie wiem co o tym myslec...nie wiem co mu mam powiedziec,żeby tak nie robił. Doradzcie cos