reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Asia - no pięknie sie prezentujesz (i wg mnie całkiem nieszpitalny look) [emoji3]. Brzuszek 1 klasa [emoji106]. Powodzenia jutro [emoji8]

Kasia - milutko Cie zobaczyć [emoji4]. Całkiem sporą masz piłeczke przed sobą [emoji6]

Emol, Ola - pięknie i mega zgrabniutko [emoji4]

Joanna - boski masz kształt brzuszka [emoji3], taka strzaleczka [emoji4]. No i całkiem wysoko się trzyma - oby tak dalej [emoji110]

Spuchniecie poziom hard. Ledwo człapie.
1498082502-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia - a gdzieś Ty spuchla? Bo nie widzę... Brzusio rzeczywiście małe, nóżki i rączki wyglądają o.k. Buzię zasłaniasz.. Więc nie wiem [emoji6]

reklama
aga no ja mam wrażenie że te kilogramy mi tylko w brzuch poszły hehe minimalnie w pupę i uda..na zdjęciu mam.spodenki s/m i koszulkę też s/m ale z tych rozmiarów nieciążowych także dziwna sprawa:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry