reklama
MamusiaDzidziulka
Fanka BB :)
Dziewczyny z małymi brzuchami, cieszcie się bo przynajmniej mniejsze prawdopodobieństwo rozstępów
E tam, jak ktoś ma tendencję, to i tak będą
N
Natuś_ka
Gość
Ja rozstepy mam niestety z pierwszej ciąży i tak jak wtedy sie przejmowałam z każdym kolejnym który sie pojawiał tak teraz mam to gdzieś uwielbiam ten ciążowy brzuszek, ogólnie cala sylwetka jakoś ladniej wyglada, szkoda ze takiego nie da sie na dłużej zatrzymac
MamusiaDzidziulka
Ja miałam rozstępy zanim zaszłam w ciąże. I tym się nie zamartwiam
Magdalenams
U mnie tak samo. Rozstępy od czasu dorastania. Teraz tylko trochę doszło przy ciąży ale różnicy mi to nie robi
N
Natuś_ka
Gość
Takie nastoletnie na udach czy posladkach to mnie tez nie ominęły, ale brzuch zawsze był płaski i gładki a w wieku 20 lat zmienił sie w zebre więc wtedy był to szok
Magdalenams
U mnie brzuch po ciąży wygląda nieźle ale ja jeszcze mam piersi w paski i to takie porządne. Dobrze że mąż na to nie zwraca uwagi. Cieszy go że rosną chociaż nie zapomnę jak się ze mnie śmiał kiedy przestałam karmić. Akurat go nie było z miesiąc w domu i jak wrócił to miał polewke bo mi tak zmalaly że szokTakie nastoletnie na udach czy posladkach to mnie tez nie ominęły, ale brzuch zawsze był płaski i gładki a w wieku 20 lat zmienił sie w zebre więc wtedy był to szok
N
Natuś_ka
Gość
Hehe no piersi wciazy są super. Mi tez rozmiar poleciał po pierwszym roku i tak coraz mniej tam zostawalo teraz spowrotem mogę sie cieszyć kształtem i wielkością, byle jak najdłużejU mnie brzuch po ciąży wygląda nieźle ale ja jeszcze mam piersi w paski i to takie porządne. Dobrze że mąż na to nie zwraca uwagi. Cieszy go że rosną chociaż nie zapomnę jak się ze mnie śmiał kiedy przestałam karmić. Akurat go nie było z miesiąc w domu i jak wrócił to miał polewke bo mi tak zmalaly że szok
reklama
Magdalenams
A po tobie nadal mało co widać taki miesiąc wcześniej niż jest.
Podziel się: