reklama
No właśnie ja nie miałam jakichś poważnych objawów do tej pory, czasem plamienia po okresie, ale tak do tygodnia więc uznawałam to za normę. Jeden z zaufanych lekarzy mówił mi, że mogę normalnie starać się o ciążę, drugi zrobił straszny problem twierdząc, że miesiączki mogą trwać do 2.5 tyg, w ogóle nakazał się oszczędzać itp., więc mocno mnie nastraszył. Widzę jednak, że nie jestem jedyna z takim problemem i zazwyczaj jednak się tego nie operuje. Również jestem w rozterce, bo bardzo chciałam mieć dziecko, a niestety swoją ostatnią ciążę poroniłam
To ja tez tak mam musiałabyś to sprawdzić czy krew nie zostaje gdzieś przez to rozejście
To jaMi lekarz kazał się starac wiec się staramy ale coś nie wychodzi :/ a objawów ja chyba nie mam żadnych. Chociaż czasem też kilka dni po okresie mam takie nitki krwi brązowej ale nie wiem czy to od tego.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny, No właśnie my jeden z lekarzy zalecał laparohisteroskopię i zaczycie tego ubytku, jednak boję się kolejnej ingerencji... U Ciebie będzie to tylko badanie, czy ewentualnie od razu zabieg?
Czekam teraz na badanie histeroskopia i tam lekarz ma ocenić mijania bliznę *spam*
Dziewczyny ja prowadzę bloga o rozejściu blizny co z tym robić i jak zajść w ciąże wpadajcie jak chcecie i komentujcie na pewno zasięgnięcie trochę informacji
Link do: Zaloguj się lub zarejestruj, aby wyświetlić
www.objawyniche.blogspot.pl
Zapraszam
Zapraszam
Hej dziewczyny, No właśnie my jeden z lekarzy zalecał laparohisteroskopię i zaczycie tego ubytku, jednak boję się kolejnej ingerencji... U Ciebie będzie to tylko badanie, czy ewentualnie od razu zabieg?
Nie otwiera mi się ta strona ale ja mam troszkę rozszerzoną tą bliznę z prawej strony, położna przyniosła mi jakąś śmierdzącą maść ale kazała też smarować olejkiem bio-oil jak się zagoi no faktycznie, jest jakby trochę lepiej, nie wygląda to już tak źle
Magda36
Fanka BB :)
Ale problem blizny dotyczy tej wewnątrz A nie na zewnątrz. A tam niczym nie posmarujesz. Ja jestem po 2 operacjach naprawczych , blizna nadal rozeszła się. Jest trochę lepiej ale problem jest nadal.Nie otwiera mi się ta strona ale ja mam troszkę rozszerzoną tą bliznę z prawej strony, położna przyniosła mi jakąś śmierdzącą maść ale kazała też smarować olejkiem bio-oil jak się zagoi no faktycznie, jest jakby trochę lepiej, nie wygląda to już tak źle
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Magda36
Fanka BB :)
Strona się nie otwiera.Dziewczyny ja prowadzę bloga o rozejściu blizny co z tym robić i jak zajść w ciąże wpadajcie jak chcecie i komentujcie na pewno zasięgnięcie trochę informacji
Zapraszam
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: