reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bryka dla naszego Smyka

foto5.JPGfoto6.JPGTo mój Bebecar po synku, więc zapewne nie będe kupować nowego :) byłam zadowlona z niego , a wózek w stanie idealnym
89Katia - dzięki Tobie udało mi się wkleić zdjęcie :)

Załączniki

• foto5.JPG
    foto5.JPG
    64,8 KB · Wyświetleń: 222
  • foto6.JPG
    foto6.JPG
    66 KB · Wyświetleń: 237
reklama
poprzednim razem miałam TAKO JUMPER i nie bylam zadowolona wiec jak tylko Mloda przesiadla sie na parasolke( ma maclarena -najlepszy zakup!!) to sprzedalam, wtedy postanowilam ze klejny bedzie wozk MAXI COSI MURA i jak na razie jest faworytem, musze jeszcze pojechac do sklepow czy nadal jest to aktualne ale mysle ze tak :)

mam po córci chicco trio z dużymi trzema kolkami, fotelik można nasadzić na rydwan, gondola stosunkowo dluga regulowana, spacerówka tez wygodna i jestem zadowolona z tego wozka.

Mnie marzy się NAVINGTON Galeon albo X-Lander X-1. Dla synka miałam kilka wózków, których nazw już nie kojarzę, bo to dawno było a one jakieś "niemarkowe" były. Córka jeździła w wózku Firstwheels, który był leciutki i lekko się prowadził. Niestety musiałam oddać.

Magdzik20 - ja właśnie mam stylo AT. Super koła pompowane, dobra amortyzacja dla dziecka :) duża gondola- co jest ważne. Polecilam potem kuzynów i koleżankom, kupiły i tez bardzo zadowolone. Ogólnie nie jest tani, cieszę sie ze mam ten wydatek z głowy. Używane widziałam w super cenach. Mój po 7 latach wyglada jak nowy :) podejdz sobie do sklepu Świat dziecka - np na Targówku, poogladaj, maja super wybór. Mozna do samochodu przymierzyc tez ;)

reklama
Eve dzięki za odpowiedź ostatnio byłam w świecie dziecka ale niestety w ogóle nie mieli bebecar ale może podjadę gdzie indziej bardziej skłaniałabym się do zakupu używanego bo ceny nowego są ogromne

Do góry