reklama
poprzednim razem miałam TAKO JUMPER i nie bylam zadowolona wiec jak tylko Mloda przesiadla sie na parasolke( ma maclarena -najlepszy zakup!!) to sprzedalam, wtedy postanowilam ze klejny bedzie wozk MAXI COSI MURA i jak na razie jest faworytem, musze jeszcze pojechac do sklepow czy nadal jest to aktualne ale mysle ze tak
dobraczarownica
niecierpliwa chyba
Mnie marzy się NAVINGTON Galeon albo X-Lander X-1. Dla synka miałam kilka wózków, których nazw już nie kojarzę, bo to dawno było a one jakieś "niemarkowe" były. Córka jeździła w wózku Firstwheels, który był leciutki i lekko się prowadził. Niestety musiałam oddać.
Magdzik20 - ja właśnie mam stylo AT. Super koła pompowane, dobra amortyzacja dla dziecka duża gondola- co jest ważne. Polecilam potem kuzynów i koleżankom, kupiły i tez bardzo zadowolone. Ogólnie nie jest tani, cieszę sie ze mam ten wydatek z głowy. Używane widziałam w super cenach. Mój po 7 latach wyglada jak nowy podejdz sobie do sklepu Świat dziecka - np na Targówku, poogladaj, maja super wybór. Mozna do samochodu przymierzyc tez
reklama
Podziel się: