reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brązowy śluz

Cześć! Jestem 8/9 dni po potwierdzonej owulacji wg monitoringu owulacji. Wczoraj zauważyłam na papierze śluz zabarwiony na brązowo oraz mam bóle podbrzusza. Co myślicie? To może być implantacyjne? Co dalej? Kiedy test a najlepiej beta?

reklama
reklama
Brązowy śluz może być też objawem niskiego progesteronu w drugiej fazie cyklu. Tak bywa. To, że nigdy tak nie miałaś, nie oznacza, że teraz nie musi tak być. Bo to się po prostu czasem zdarza.
Nie mniej mocno trzymam kciuki, but to była upragniona ciąża, jeśli tego właśnie chcesz. A betę zrób w poniedziałek, ja bym wcześniej nie robiła. Wyjdzie Ci negatywna i będziesz miała wątpliwości, czy nie zrobiłaś za wcześnie i w poniedziałek i tak będziesz leciała znowu. 🤷

reklama
Do góry