reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Jeśli to implantacja, to za 2 dni powinna Ci wyjść już pozytywną beta
Monia0731
jak masz na tyle cierpliwości to poczekaj do pon. Chociaż rozumiem, że to ciężkieMoże w takim razie jutro iść na betę z krwi. Czy to za wcześnie?
Monia0731
aha, no i oczywiście trzymam kciukijak masz na tyle cierpliwości to poczekaj do pon. Chociaż rozumiem, że to ciężkie
NiebieskookaEM
Beta wytwarza się po 48h od implantacji.Może w takim razie jutro iść na betę z krwi. Czy to za wcześnie?
Niestety tak, ale poczekam jeszcze parę dni. Martwię się, że ten śluz może coś złego wróżyć.. niekoniecznie implantację. Chociaż mam szczerą nadzieję, że jednak to jest to.jak masz na tyle cierpliwości to poczekaj do pon. Chociaż rozumiem, że to ciężkie
W takim razie, wstrzymam się jeszcze trochęBeta wytwarza się po 48h od implantacji.
reklama
blanny
Brązowy śluz może być też objawem niskiego progesteronu w drugiej fazie cyklu. Tak bywa. To, że nigdy tak nie miałaś, nie oznacza, że teraz nie musi tak być. Bo to się po prostu czasem zdarza.
Nie mniej mocno trzymam kciuki, but to była upragniona ciąża, jeśli tego właśnie chcesz. A betę zrób w poniedziałek, ja bym wcześniej nie robiła. Wyjdzie Ci negatywna i będziesz miała wątpliwości, czy nie zrobiłaś za wcześnie i w poniedziałek i tak będziesz leciała znowu.
Nie mniej mocno trzymam kciuki, but to była upragniona ciąża, jeśli tego właśnie chcesz. A betę zrób w poniedziałek, ja bym wcześniej nie robiła. Wyjdzie Ci negatywna i będziesz miała wątpliwości, czy nie zrobiłaś za wcześnie i w poniedziałek i tak będziesz leciała znowu.
reklama