Witam. Od wczoraj leżę w szpitalu z powodu brązowego brudzenia widać je jedynie na papierze. Beta HCG z poniedziałku(27.12) 116.8 a z dziś(29.12) 270.9 lekarze mówią że przyrost w normie. Dostaje tylko duphaston trzy razy dziennie i tyle. Nic mnie nie boli. Czy jest sens żebym leżała w szpitalu ? W domu też mogę leżeć i brać te leki.
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Witam. Od wczoraj leżę w szpitalu z powodu brązowego brudzenia widać je jedynie na papierze. Beta HCG z poniedziałku(27.12) 116.8 a z dziś(29.12) 270.9 lekarze mówią że przyrost w normie. Dostaje tylko duphaston trzy razy dziennie i tyle. Nic mnie nie boli. Czy jest sens żebym leżała w szpitalu ? W domu też mogę leżeć i brać te leki.
A jaki jest powód przyjęcia? Moim zdaniem to jest kluczowe. Masz za sobą historię poronień? Piszesz, że to 3tc czyli co jesteś jeszcze tydzień przed teoretycznym okresem czy liczysz ciąże od owulacji, a nie od OM?
Przyrost bety masz okej, w normie i generalnie możesz być w domu, ale może wolą Cię mieć na oku bo np. obawiają się CP, dodatkowo w domu jednak kobiety zwykle nie leżą tak twardo jak w szpitalu
olka11135
Z miesiączki wychodzi że to jakiś koniec 3 tyg początek czwartego. Rok temu miałam łyżeczkowanie z powodu obumarłego płodu.
No to może dlatego wolą dmuchać na zimne
zapytam na obchodzie wieczornym co i jak.No to może dlatego wolą dmuchać na zimne
olka11135
A czy pecherzyk z zarodkiem jest widoczny? Moze boja się ze moze to być ciaza pozamaciczna?
Przy becie nie całe 300? Wątpię
U mnie przy 645 nie było nic widać, dopiero powyżej 1000
halfalive
no racja!Przy becie nie całe 300? Wątpię
U mnie przy 645 nie było nic widać, dopiero powyżej 1000
reklama
Podziel się: