Razer69gaming
Fanka BB :)
Moja córka ma już 6 miesięcy i 10 dni. Na dziąsła narzeka już od 3 miesięcy a ząbków brak. Czy Wasze dzieci też tak późno dostały ząbki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są napuchniete, więc teoretycznie już nie długo powinny wyjsc- a równie dobrze mogą wychodzić jeszcze 1,5 miesiąca. Ja wiem że pierwszy ząbek to duże przeżycie, no ale tego nie przyspieszysz, jak wyjdzie to wyjdzieZobaczcie, tak wyglądają jej dziąsła na dole. Czasem sprawiają wrażenie że już się jakiś przebił ,ponieważ bardzo się bielą. Zdjęcie w załączniku. Czy to może oznaczać faktycznie, że tuż tuż ?
A ja bym dwa razy nie mówiła bo u nas w rodzinie była dwójką dzieci jedno z pierwszym zabkiem jak miał 9 miesięcy ( straszne przeboje, bóle, slinienie się już od 3 miesiaca)- okazało się że mały ma wyjątkowo duże zęby i ciężko się przebijają. A druga dziewczynka jak miała 11 miesięcy. U każdego wszystko w swoim czasie.Moje akurat nie ale jak od 3 msc ma objawy ząbkowania to jeszcze max miesiąc jak się wyrżnie...
O kurcze, poltoraroczne dziecko bez zebow?! Czy jedno dziecko rok, a drugie na 8msc dostalo? Bo az ciezko mi sobie wyobrazić poltoraroczne dziecko bez zebowU nas pierwszy na 1 rok i 2tyg :-) U znajomej 1 rok i 8 m,cy :-)